Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğinizde sizi etkisi altında bırakan filmler?
Pelin Batu için izlemiştim, son izlediğim film, of bu Pelin Batu ne gacı be kardeşim. Desem ki hanımefendi memelerinizi boşverin de, Primavera? Ay der ben çok severim. Çok bilgili gacı ya. Çekemiyor götü büyük Türk kızları.
haftada bir iki gün tv'de çıktığı zamanlar. çocuğum. bazı sahnelerini gözlerimi parmaklarımla kapatıp izliyordum. film bittiğinde yatmaya gittiğimizde yorgan altında düşüne düşüne uyuyordum. baya etkilemişti bu film beni. lan gelirler mi acaba hissi vardı her zaman.
Şimdi başka filmler varda kafamı patlattığımdan bahsedeceğim büyük bir etki neticede
Çığlık korku filmi serisi
Şimdi kuzenler oturmuş izliyoruz yaz tabi zaman. Cam açık. O zaman pencere demirden. Bende önünde oturuyorum. Normalde korku izlerim severimde. Katil ani bir şekilde belirince kafamı pencereye gömmüşüm ama nasıl. Zaten muhtemelen ondan sonra böyle oldum sjsjdk
Yoksa bill gatesler falan benim getir götürümü yapardı