İzlediğinizde sizi etkisi altında bırakan filmler?

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
jane doe vardi bi olayi anlayamamanin verdigi rahatsizlikla etkiledi beni :kaç:

Ben X
benx54234.jpg

etkisi demeyelim de, hani bir tat bırakır ya bazı filmler. öyle işte..
i origins
donnie darko
fight club
se7en`in atmosferini sevmiştim.
remember me
hangover 1
crank
eight mile
gibi gibi. aklıma gelmiyor bugün bir şey.

others
split
the godfather serisi
adalet(denzel washington)(2.filmi tırt)
straight outta compton

dün şunu izledim. etkilenir gibi oluyordum, film bitti asdfgh. ağlatmıyor ama güzel film.

MV5BZjBkOWMwYmQtZTVjOS00NDhiLWFmYTgtNzg3MzM0OWM5NzNkXkEyXkFqcGdeQXVyMjgyNjk3MzE@._V1_.jpg

15006_3.jpg

Dün gece izlediğim ilginç bir film.
KONUSU;
Betty Elms, en büyük hayali Hollywood'da ünlü bir aktrist olmak olan bir kadındır. Bunun için Hollywood'a doğru bir yolculuğa çıkmıştır. Burada kendi hayatında mükemmel bir noktaya ulaşmış olan bir kadınla tanışır ve onun başarılarına hayran kalır. O kadın da Betty'den hoşlanmaya başlar ve aralarında gizemli ve oldukça erotik bir ilişki başlar. Mulholland kavşağında bir trafik kazası gerçekleşir. Bilinç ve bilinçaltı birbirlerine karışırlar. Bütün bu hayatlar, birbirlerine gireceklerdir.​

döngüsel bu film'i izlemelisin.. Okuduğun kitapla birbirine benzer özellikte bir film

gone_girl_ver4_xlg.jpeg

Nick Dunne (Ben Affleck), 5. evlilik yıldönümlerine kısa bir zaman kala eşi Amy'nin (Rosamund Pike) kaybolduğunu duyurur. Basın olaya büyük ilgi gösterir, polis seferber olur ancak kayıp kadın bulunamaz. Bu durum Nick'in üzerindeki baskıyı artırır, yalanları ve tutarsızlıkları göze batmaya başlar. Herkesin aklına tek bir ihtimal gelmektedir: Amy'i eşi Nick öldürmüş olabilir midir?​

Film i izlerken bir süre sonra olayları çözdüğünüzü düşünebilirsiniz. Şahsen ben öyle düşünmüştüm ki süreye baktığımda filmin daha ortasındaydım. Gizem seven arkadaşlar için izlemelerini tavsiye ederim.

Esaretin bedeli
Can dostum
7 yaşam
Not defteri
Cesur yürek
Yeşil yol

Yazılan çoğu film benim de en beğendiklerim, yazılmamış ama beni çok etkileyen bir film söyleyeyim, Apocalypto :)

7xuTbvuses7PUXZmusSVaFLsXuz.jpg

Geri