İyimser Drama - Tez Yabgu

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü
656672

Okurken hissedilendir İyimser Drama. Alternatifi olmayan bir mevzu bu. Ya hiçbir şey bulamayacağın ya da aradığından daha fazlasını kucaklayan, yoğun ve hassas sembolizm incileriyle bezenmiştir. Mühürlü kapının çatlaklarını sunuyorum. Müphem düşkünü cesurlara nakşetsin her bir tümce.
(Tanıtım Bülteninden)

idefix

"Bir hayal kurdum dün gece buna dair. Tozlanacak kadar eski ve güneş bağımlısı olacak kadar karanlık soyutlanmanın ızdıraplı yollarından geçerek yasaklanmış sözcüklere striptiz yaptıran. Rüyayla karışık bir hayaldi, dün gece sarılarak uyuduğum." - İyimser Drama ;)

Çok güzel bir kitap. Her zaman toplumun dışında kalan bir altkültür mensubuysan ve hiçkimsenin anlamayacağını düşündüğün hislerle bogusuyorsan bu kitapta çok şey bulabilirsin. Anladığım kadrıyla yazar gerçek okuyucusunu tutmak icin zor bir dilde yazmıs. Sosyal medyadan takip ettigm kadaryla da romanına hazırlanıyor. Dilerim cizgisini bozmaz etraf yazarım diye geçinen güruhla doluyken kaliteli yazar kıtlıgından kurtulabilirz.

Ortak arkadaş sayesinde önce kitapla sonra yazarıyla tanıştım. Anlatmak istediğini anlamakta zorlandığımı söyleyince "benim ne anlattığımı boşver, sen her neyi anlıyorsan senin iyimser draman odur" demesi beni kitaba ikinci kez başlattı. Bu arada kitaptaki favori bölümüm:Tanrıçanın Gözyaşları. Kitap elinize geçerse ilk ondan başlayın derim

"Bir hayal kurdum dün gece buna dair. Tozlanacak kadar eski ve güneş bağımlısı olacak kadar karanlık soyutlanmanın ızdıraplı yollarından geçerek yasaklanmış sözcüklere striptiz yaptıran. Rüyayla karışık bir hayaldi, dün gece sarılarak uyuduğum." - İyimser Drama ;)

Bu kaçıncı sayfadan alıntı? :dyg:

Geri