kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Dikkat ettim; M.Akşener ikide bir iyileştirilmiş -demokratik sistem, -iyileştirilmiş adalet sistemi, iyileştirilmiş eğitim sistemi gibi bir sürü kafasına göre vaatlerde bulunuyor. Hepsinin başında iyileştirilmiş diyor Bu ne demektir biliyor musunuz? Hepsini kendime göre Dizayn edeceğim demek.! Dikkat edin İYİ'leştirilmişin açıkça beyanı yani. Peki ben söyleyeyim Bunların içinde büyüdüğüm dediği davayı çok iyi bilen birisiyim ve bizim davamızda vatan haini ile Milli manevi değerlerimize küfür edenlerle çareyi milletimiz dışında dışarıdan bekleyenlerle bir yol yürümez. Bu hanımefendi nazik yerlerini koltuğa koymak amacıyla çıktığı bu yola kiminle çıktı, kiminle devam etti? Bizim davamızın yemini Faşizme kapitalizme ve her türlü emperyalizme karşı, son nefes, son nefer, son damla kana kadar yapılmış bir yemin. Sırası ile gideyim; Bolu belediye başkanının yaptığı faşist uygulama bu yeminin neresinde? Türkiye Cumhuriyeti tekrar IMF ile anlaşmalı dediğimizde bu yeminin neresinde? ABD başkanına ülkemize demokrasi getirir demek bu yeminin neresinde? Ben söyleyeyim; Bu yemin ihanet penceresinde. Genel Başkanı olduğu Partinin bir milletvekili bırakın sıradan bir vatandaşa 1 şehidimizin kız kardeşine ağza alınmayacak küfür ediyordu hepimiz gördük. Kadın bir Genel Başkanı olarak yapılan bu olaylar ne yaptı kınadılar, "Ay çok utandım." bile demedi. Üzüm üzüme baka baka kararır diyorlar ya; Ne zamandır CHP ile aynı yolda yürüyor nasıl olsa CHP'li kadın üyelerin tecavüze uğramasına bile kınama yapmadığından belli zaten onlara benzediği.
Su akar yolunu bulur. Bana göre bunların mayası tutmamış. Mayaları bozuk yani. Daha; bu ona buna kötü demekten başka bir işe yaramayan ortakları bu kelime oyunuyla nasıl punduna getirildiklerini bile anlamadan bu kahpe Bizans güzelinin ihanet sevdasını görememiş anlaşılan. Hadi size, Kızıl Tamuya kadar İYİ yolculuklar hahaha
Su akar yolunu bulur. Bana göre bunların mayası tutmamış. Mayaları bozuk yani. Daha; bu ona buna kötü demekten başka bir işe yaramayan ortakları bu kelime oyunuyla nasıl punduna getirildiklerini bile anlamadan bu kahpe Bizans güzelinin ihanet sevdasını görememiş anlaşılan. Hadi size, Kızıl Tamuya kadar İYİ yolculuklar hahaha