İyileştirilmiş miş :) Safmıyız biz? Kızıl Tamu.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Dikkat ettim; M.Akşener ikide bir iyileştirilmiş -demokratik sistem, -iyileştirilmiş adalet sistemi, iyileştirilmiş eğitim sistemi gibi bir sürü kafasına göre vaatlerde bulunuyor. Hepsinin başında iyileştirilmiş diyor Bu ne demektir biliyor musunuz? Hepsini kendime göre Dizayn edeceğim demek.! Dikkat edin İYİ'leştirilmişin açıkça beyanı yani. Peki ben söyleyeyim Bunların içinde büyüdüğüm dediği davayı çok iyi bilen birisiyim ve bizim davamızda vatan haini ile Milli manevi değerlerimize küfür edenlerle çareyi milletimiz dışında dışarıdan bekleyenlerle bir yol yürümez. Bu hanımefendi nazik yerlerini koltuğa koymak amacıyla çıktığı bu yola kiminle çıktı, kiminle devam etti? Bizim davamızın yemini Faşizme kapitalizme ve her türlü emperyalizme karşı, son nefes, son nefer, son damla kana kadar yapılmış bir yemin. Sırası ile gideyim; Bolu belediye başkanının yaptığı faşist uygulama bu yeminin neresinde? Türkiye Cumhuriyeti tekrar IMF ile anlaşmalı dediğimizde bu yeminin neresinde? ABD başkanına ülkemize demokrasi getirir demek bu yeminin neresinde? Ben söyleyeyim; Bu yemin ihanet penceresinde. Genel Başkanı olduğu Partinin bir milletvekili bırakın sıradan bir vatandaşa 1 şehidimizin kız kardeşine ağza alınmayacak küfür ediyordu hepimiz gördük. Kadın bir Genel Başkanı olarak yapılan bu olaylar ne yaptı kınadılar, "Ay çok utandım." bile demedi. Üzüm üzüme baka baka kararır diyorlar ya; Ne zamandır CHP ile aynı yolda yürüyor nasıl olsa CHP'li kadın üyelerin tecavüze uğramasına bile kınama yapmadığından belli zaten onlara benzediği.
Su akar yolunu bulur. Bana göre bunların mayası tutmamış. Mayaları bozuk yani. Daha; bu ona buna kötü demekten başka bir işe yaramayan ortakları bu kelime oyunuyla nasıl punduna getirildiklerini bile anlamadan bu kahpe Bizans güzelinin ihanet sevdasını görememiş anlaşılan. Hadi size, Kızıl Tamuya kadar İYİ yolculuklar hahaha :)

Kamil Abi yine inceyi görmüşsün. İyileştirilmiş - İYİ :emoji_wink::emoji_wink::emoji_wink:

1.jpg

Allah IYI'ligini versin kamil0920 cyborg modeli gibi nick'inle
Picsart_22-01-06_10-21-38-828.jpg

Son düzenleme:
İyi ki varsın be kamil abi, terapi gibi forum ya. Ben böyle adamları hep televizyonda var sanıyordum, gerçek değil sanırdım ahahh.
Gerçeksen bir işaret ver lütfen..
İyisin iyi.

Olm evlenecem diyon divan alacak paran yok. Halen daha o böyle şu şöyle. Olm az biraz ben insan değil miyim desene. Niye bu düzen böyle desene

kamil abi yazmak zorunda değilsin, biliyorsun değil mi? herkes yazacak diye bir şey yok.

Climax bu avatarını beğenmedim

climax hocam kadrajı yavaş yavaş üstlere çıkartıyor.

Ulan hep sorucam harbiden troll'mü diye de cevap vermez ki. Fotografta bulunan abilerden bizim sirkettede var ama oyle foruma takilcak kafa da degiller boyle guvenlikci dayilarla genel de goygoy yapariz.
Kırşehir kamanlı bir abimiz var servet abi.
Kösele servet derler oda senin fotoda bulunan adam gibi ayyüzlü.
Senin jenerasyon klavye5 ten sonra final yaptı reis. Bir yandan inanasim gelmiyor. Bir yandan random nick alabilecek potansiyelide goruyorum boyle actigi konulara gelecek tepkileri goguste yumusatip nasil absorbe ettiğide taktire şayan. Ama bu kalenderlik beni ürkütüyor. Troll bir profil ancak bunu kaldirabilir sanirim. Hani allahtan x falan var yoksa tiiye almaktan kalbura cevirirdim seni reis hakkini helal et.

Kamil gerçek kişilik olduğu için bu öfkeyi duyuyorsunuz içinizde. Misal cem ufak gibi değil. O gerçek değil. Ona duyduğunuz his gibi değil.
ama bu gerçek!
Bu profil 20 yılınızı çaldı. (Üye özelinde değil bu lafım. Kavramsal olarak)
Yetmedi çocuklarınızın umudunu çaldı.
Tüm mutsuzlugunuzun sebebi. Fakirliğinizin nedeni.
Üstelik sadece boş bir ideoloji uğruna.
Bir hiç uğruna. İlmek ilmek dokudugunuz vatanınız talan edildi gözleriniz önünde. Bu alkışladı. Tezahürat etti. Bir poşet çaydan başkasını bile almadan hem de.
Samimi ve cömertçe verdi ruhunu. Teslim etti. Güvendi. Körü dürtsen bu kadar sene gözü açılır ama bu modelin açılmadı. Bırak açılmayı acaba açılır da gördüklerim beni korkutur mu diye sıkı sıkı kapattı inadına. Bile isteye yalana inandı.
Başınıza musallat olan belayı besledikce besledi. Bu bela onun da kanını emdi. Çürüttü. Ama saçının okşanmasi yetti ona.

Bir hiç uğruna değil @climax. Başörtü ile markete giremeyen insanlar Çankaya köşküne first lady oldu. Bu bir sınıfsal devrimdi. Fikrinin iktidar olması nasıl bir motivasyondur bilemezsin. Bu motivasyona kötü ekonomi falan işlemez. Düşün bak. Hani olmaz ya CHP iktidar oldu ve çok kötü bir yönetim sergiledi. Sen kabul eder misin "beceremediler gitsinler" der misin? Dolar 40 lira olsa bile "dış mihraklar" dersin. Çünkü siyasal İslamcıların nelere sebep olabildiğini gördün yaşadın. Bir daha buna izin verir misin? Yaaa paşam. İşte böyle bu işler.

Hocama seksili bir hasta gelmiş çok ateşli.

Bir hiç uğruna değil @climax. Başörtü ile markete giremeyen insanlar Çankaya köşküne first lady oldu. Bu bir sınıfsal devrimdi. Fikrinin iktidar olması nasıl bir motivasyondur bilemezsin. Bu motivasyona kötü ekonomi falan işlemez. Düşün bak. Hani olmaz ya CHP iktidar oldu ve çok kötü bir yönetim sergiledi. Sen kabul eder misin "beceremediler gitsinler" der misin? Dolar 40 lira olsa bile "dış mihraklar" dersin. Çünkü siyasal İslamcıların nelere sebep olabildiğini gördün yaşadın. Bir daha buna izin verir misin? Yaaa paşam. İşte böyle bu işler.
Yanılıyorsunuz. 2002 seçimlerinde toplumun her kesiminden oy aldı akp. Çünkü ortada ciddi bir hükümet ve ekonomi krizi vardı. Laik insanlar da "ya arkadaş eğer başarabilecek ise bırakın bir müslüman gelsin düzeltsin işleri. Nedir yani bu adamlar da Yunan tohumu değil ya. Bu vatanın evlatları" dedi ve oy verdi.

Yanıldıkları konu ANAP DYP tarzı bir oluşuma omuz verdiklerini sanmalariydi.

Ama demokrasi bir trendi ve zamanı gelince inilecekti.

Siz hâlâ aynı teraneleri bilgi dağarcığınız da, kıstaslanmış algoritmalar ile yorumluyorsunuz. Tamam öyle yüksek okul okumamış olsam da (beni küçük görmeden degerlendirdiğinizi biliyorum) basit bir değerlendirme yöntemiyle tablo okumayı bilirim. Hani bazen kişisel gelişim metotları içinde bir boş kağıt üzerine olumlu ve olumsuz bildiğiniz olguları yazarsınız daha sonra korkularınızın karşısına bir altına bulduğunuz çözümleri yazarsınız, hiç farkında olmasanız bile artık onlar sizin için korku olmaktan çıkmıştır, artık korkmamak için sebepleriniz nedenleriniz var. Ben de öyle yapıyorum sanmayın ki sadece kendi düş dünyamda yaşıyorum. Bulduğum sebep ve nedenlerin bir de nasıl olması gerektiğini düşünüyorum yani olumluyorum. Bu şöyle olsaydı, böyle olsaydı, şunu yaparak bunu düzeltebilirim türünden düşünce sistematiği yani. Nasıl yapabilirdim diye düşünüyorum. Çıkan sonuçlara en yakın ortamın ilmek ilmek dokunduğunu görüyorum. Güzel günler için elbet bedel ödeyeceğiz. Ama sanmayın ki bunu mabadının koltuk sevdası için bu ülkenin tüm etik ve stratejik konularına açıkça devlet düşmanlarıyla yatağa girenlerle başarabiliriz. Özgürleşme diye lgbt gibi soysuzluğa, kadın haklarını en çok biz savunuruz diyip kendi içindeki tecavüzlere susanlara, refaha kavuşma diye imf gibi tefeciliğe yönlendirmeler, ortaçağ zihniyeti diyerek manevi kimliğime saldırılara susmamı beklemeyin benden. Hani diyorsunuz ya; insanı belli bir konuya motive eden psikolojisini düzeltmek çok önemlidir diye. Ben güzel bir geleceğin hayalini, güzel bir şekilde görüyorum. Her şeyi olumsuz olarak değerlendirip, Tamam artık ben bittim demiyorum. Her halükarda başarırım diyorum. Başaracağım da sizden de, tek istediğim; sadece kötüyü değil, iyi olanı Düşünmeniz ve bunun çıkar yollarını bulmanız. Yoksa komadaki bir insan gibi girdiğiniz kabustan çıkamazsınız. Bilinki; Bu sıkıntılar çok güzel günlerin habercisi. Sevgi ve saygılarımla, Allah'a emanet olun..

Yaz abi yaz kimse fikrini benimsemek zorunda değil ama saygı duymak zorunda herkesin dogru su kendine. Beni konudan kovma yeter Sjsjsj

Geri