İyiki doğdun Meryem..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne gereği vardı allahım olmasamda olurdu..

Meryem kim?
İyiki doğmuş madem

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Neyse tamam ben böyle mutluyum söylemeyin merak etmiyorum tamam eeeeeeeee duymuyorummm

Anlamsızca üzüldüm bebeğe.
Bir bebeği annesi ve babasından daha fazla kimse düşünemez kanaatindeyim ama bu çok fütursuzca ya, ne diyeceğimi bilmiyorum. Gülemedim.

Sevmiyorum böyle şeyleri. Böyle bir eğlenceyi de.

Anlamsızca üzüldüm bebeğe.
Bir bebeği annesi ve babasından daha fazla kimse düşünemez kanaatindeyim ama bu çok fütursuzca ya, ne diyeceğimi bilmiyorum. Gülemedim.
videoyu izleyen tek kişi olabilirsin.......ben hep başlığa yorum yapıyorum yabanide o da sağolsun beni bozmaz...

videoyu izleyen tek kişi olabilirsin.......ben hep başlığa yorum yapıyorum yabanide o da sağolsun beni bozmaz...

Genelde ben de içerikteki videoları pek izlemiyorum ama izleyeceğim tuttu kfjf herhalde içinde bulunduğum süreçten dolayı fazla hassasım. Videodaki adet mi diyeyim, yeni nesil kutlama mı diyeyim, sosyal medya eğlencesi mi-ne bu bilmiyorum- bunlara alışamadım, gülemiyorum ve sevemedim.

• sarılma
Tepkiler: Aze
Hee video mu varmış, e ben videoları göremiyorum ki PC'de. Bizim bakanlığın yasakları...

Meryem' in kafasını son anda seçemesem masadaki o hengamenin bir parçası sanacağım. Neyin kafası bu hakikaten ?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kadersiz nurtenden daha kadersiz bir Meryem bu da sjsjs

Ne biçim eğlence bu ancak insanları alaya almak başka bir şey değil 😡ayip bere yazıklar olsun sizlere

• Ağlama
Sakin Gül`üm en azindan yiyecekler içinde daha kötüsü olabilirdi
Fark etmiyor ama insanla alay etmek ne demek bu bir hasta insansa ben buraya alay edilmeye gelmiyorum sadece vakit geçirmek için geliyorum 😥

• Ağlama
Geri