Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Ne gereği vardı allahım olmasamda olurdu..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
17 yıl sonraki üyemizin şimdiden doğum gününü kutluyoruz ne var bunda..Doğum gününüz kutlu olsun dileklerimle nice yaşlara
Ben de düştüm yalnız. : (((((yabaninin bir üyenin doğum günü konusunu açtığını sanmak da benim ayıbım olsun....
Hiç yanılmıyorsun..yabaninin bir üyenin doğum günü konusunu açtığını sanmak da benim ayıbım olsun....
videoyu izleyen tek kişi olabilirsin.......ben hep başlığa yorum yapıyorum yabanide o da sağolsun beni bozmaz...Anlamsızca üzüldüm bebeğe.
Bir bebeği annesi ve babasından daha fazla kimse düşünemez kanaatindeyim ama bu çok fütursuzca ya, ne diyeceğimi bilmiyorum. Gülemedim.
videoyu izleyen tek kişi olabilirsin.......ben hep başlığa yorum yapıyorum yabanide o da sağolsun beni bozmaz...
Sakin Gül`üm en azindan yiyecekler içinde daha kötüsü olabilirdiNe biçim eğlence bu ancak insanları alaya almak başka bir şey değil 😡ayip bere yazıklar olsun sizlere
Fark etmiyor ama insanla alay etmek ne demek bu bir hasta insansa ben buraya alay edilmeye gelmiyorum sadece vakit geçirmek için geliyorum 😥Sakin Gül`üm en azindan yiyecekler içinde daha kötüsü olabilirdi