Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin yazdığın konulara girince hep sadleniyorum...O`da iyi yemek yapardı : ((
Yaaa SÇS inş ........senin yazdığın konulara girince hep sadleniyorum...
asma yüzünü bırak, o değil miydi şaraplarla kutlamalar yapan... yani kutlama demeyelim de eğlenen
menemeni soğanlı yapsın da soğansız sevene denk gelsin, en güzel bedduamız budur.
SÇS bilmediğimiz bir küfür sanırım.Yaaa SÇS inş ........
Elbette hayır yaşımız var baya sanırım ve azcık fesatız gibi hemen kötüye hemeen cx cx..SÇS bilmediğimiz bir küfür sanırım.
Dünya kupasında üçüncü olduğumuzda ortaokula gidiyordum.Elbette hayır yaşımız var baya sanırım ve azcık fesatız gibi hemen kötüye hemeen cx cx..
çok üzülüyorum bu hallerine ne yapabiliriz senin için seferberlik ilan edelimO`da iyi yemek yapardı : ((
Bi ara toplaşıp saydıralım gömelim kötüleyelim,ben daha iyilerine layığım mottosuna girdikten sonra cheers ile sonlandıralım bence......çok üzülüyorum bu hallerine ne yapabiliriz senin için seferberlik ilan edelim![]()
Yapalımmmmm hadiiii.Bi ara toplaşıp saydıralım gömelim kötüleyelim,ben daha iyilerine layığım mottosuna girdikten sonra cheers ile sonlandıralım bence......
Yarına yapalım çünkü b day eheeheYapalımmmmm hadiiii.