İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bugün gerçekleşmiştir,

kimdi teröristlerle iş birliği yapanlar bir daha söyleyin bakayım ? meral mommy'i yedirtmeyiz size !

126o5uxn.jpg

Bu olayın büyük bir olaylar silsilesinin işaret fişeği olmamasını ummaktan başka bir şey gelmiyor insanın elinden. 2015'in Haziran-Kasım ayları arasında yaşananlar zihinlerde daha hala tazeliğini koruyor.

Muhalefeti PKK ile ilişkilendirenlerin yaptırdığı terör eylemidir bunun ismi. Kimin terörden beslendiği ortada.

Bu olayın büyük bir olaylar silsilesinin işaret fişeği olmamasını ummaktan başka bir şey gelmiyor insanın elinden. 2015'in Haziran-Kasım ayları arasında yaşananlar zihinlerde daha hala tazeliğini koruyor.
birçoğumuzun aklına düşen ilk şey. umuyorum ki bunlar iyi günlerimiz değildir.

şu saldırılar kadar kötü bir şey varsa o da bu saldırılara şaşıramayacak hale gelişimizdir. bütün bunları tahmin edebilen, neler olabileceğinin farkında olan bir ülke yarattılar. kafa kesmeye hazır birilerini attılar önce öne, sonra oradan hdp'ye bağladılar. şimdi bir gözdağı daha veriyorlar herhalde kurşun atarak. sonra? korku yaratma konusunda masterı olanlar yine işe koyulmuş ama aynı isimler devranın dönmesinden de korkuyor. bu sefer yüzleşen onlar olacak. umarım daha fazlası olmadan atlatırız bu süreci.

Böyle bir saldırı AKP il binasına yapılsaydı anında eylemcinin tüm geçmişi, kimlerle yan yana fotoğrafları var, PKK adına twittler attığını ve hatta millet ittifakını destekliyorum gibi twittlerini Sülo anında servis ederdi. Bunların tiyatrosundan bıktık. Ne iç işleri bakanı, ne cumhurbaşkanı bir açıklama yapmıyor hala.

Son düzenleme:
içeridekiler olduğu gibi bir de dışarıdan ülkemize getirilenler var. aynı sırt çantalarla şehirlerin belli yerlerine bırakılıyorlar. önümüzdeki günleri ben de hiç iyi görmüyorum.

Umarım bu olaylar ksrşınds muhalefetin seçimi ilk turda kazanması gerektiğini kafası karışık seçmen, diğer iki muhalif adaya oy vermeyi düşünen seçmen anlar diye umut ediyorum, aksi taktirde bu günleri dahi arayacaklarını bilmelerini isterim.
15 Mayıs sabahı pişmanlık işe yaramayacak ve kendi mezarlarını kazmış olacaklar, tabiiki bizi de beraber o mezarlara gömecekler.

şaşırtmayan eylemdir, daha da artacaktır seçim yaklaştıkça, bunlardan kurtulmak istiyorsanız arkadaşlar oyunuzu da ona göre kullanın, korkmayın artık bir zahmet.

dün akşam birtakım soytarılara verdiği mülakatı izlediğim sıra meral hanımı tehdit ettiği an gözlerindeki karanlığı gördüm. seçim öncesi her şeyi yapabilirler.

dün ne demişti erdoğan ? ; bizim adımıza dikkat et. benim adım tayyip, soyadım da erdoğan. erdoğan'a da dikkat et, tayyip ismine de dikkat et. konuştuğun zaman buna göre konuş. beni, kendinle de uğraştırma.

Yandaş paçavra SABAH'a bir bakayım dedim bu saldırıyı haber yapmışlar mı diye. Tabiiki hayır cevabı. Adamlar ölü takliti yapıyorlar.
İlk haberleri "CHP'nin gazetecisi polisimizin şehit etti" ve diğer haberler hep millet ittifakını kötülemek, bileşenleri hakkında terör örgütleri ile ilişkili algı operasyonları.

Bu yalan ve kötülük makinasının gönderilmeai artık her aklı başında, rahatlamak isteyen tüm seçmenlerin boyunlarının borcu oldu. Lütfen kısır döngüleri bırakıp son şansımızı iyi kullanalım.

Geri