Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TİP ile görüşmesi önceden programlanmış bir görüşmeydi. Hem Sol parti, hem TiP hem de TKP ile depreme, orada yapılan çalışmalara ve dahası hükümetin her 3 partinin üyelerini de göz altına almasına dairdi. Gündem nedeniyle buna dair konuşmuş da olabilirler ama toplantının esas sebebi buydu. Nitekim Cumhurbaşkanı adaylığına dair bir şey konuşmadıklarını basın açıklamasında dile getirdiler.peki Kılıçdaroğlu'nun hiç vakit kaybetmeden TİP' e koşması?
bu da bana biraz garip geldi aslında. TİP ile sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama 1 sene omuz omuza yürüdükleri İyi Parti' yle uzlaşmaya çalışmak yerine ayrıldıktan 3 saniye sonra başkasıyla flört eden eski sevgili tavırları yakışmadı diye düşünüyorum.
TİP den ziyade hdp vekillerininde açıklamalarını takip etmeni öneririm.peki Kılıçdaroğlu'nun hiç vakit kaybetmeden TİP' e koşması?
bu da bana biraz garip geldi aslında. TİP ile sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama 1 sene omuz omuza yürüdükleri İyi Parti' yle uzlaşmaya çalışmak yerine ayrıldıktan 3 saniye sonra başkasıyla flört eden eski sevgili tavırları yakışmadı diye düşünüyorum.
Şu haberin altındaki yorumları okuyun, günümüze ne kadar çok benziyor değil mi?
sebep? barışın siz kardeşsiniz mesajını da buna katarak kutuplaşmamızı mı istiyorsun? sen sağcısın, sen solcusun, siz böyleydiniz, siz şöylesiniz diyerek herkesin birbirine vurmasını, bu ortamın devam etmesini mi istiyorsun?Aklı olan haberturk izlemesin
geçen gün twitter'da ekmeleddin tweetlerini arattırmıştım. şunun gibi bir sürü tweet var.
(bugün %60'la seçimi kazanırız açıklamaları var)
günümüze ne kadar çok benziyor değil mi?
Hayır plesk kanalla ilgili dedim ya muhalefetin içine yıllardır nifak eken grup.Kumpas mağduru komutanlar aklıma geliyor deliriyorum sen bakma banasebep? barışın siz kardeşsiniz mesajını da buna katarak kutuplaşmamızı mı istiyorsun? sen sağcısın, sen solcusun, siz böyleydiniz, siz şöylesiniz diyerek herkesin birbirine vurmasını, bu ortamın devam etmesini mi istiyorsun?
Tam tımarhane;