İyi niyetle konuştuğunuz halde, saygı duyduğunuz insan sizi bozarsa?

E
  • Kullanıcı EsRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Saygı duyduğunuz birisi ??

• Kullanılan toplam oy
    12
Saygı duyduğunuz birisi siz iyi niyetle konuşurken bir anda sizi bozacak ve şok edecek bir cevap verse tepkiniz ne olur?

En iyi şekilde Ağzının payını verirdim :) Kalkar giderdi benm kalkmama gerek kalmazdı :)

o an anlamamazlıktan gelirim sonrasında neden yaptıgını sorarım cevabına göre hareket ederim

-Genelde Böyle Durumlarda,Ben Son lafı eder karşımdakini Bozarım. Nekadar Yakın olursa olsun,iyi Niyetimi Su istimal Edemez. Hele Hele Beni Rencide Hiç Edemez..

1352017279-59795_549595725054741_414397341_n.jpg

O anki ruh halime göre değişir ama hemen öle kestirip atmam bazılarının yaptığı gibi :)

Çeker giderdim bir daha konuşmazdım

Özür dilerim , bişey yazmam o yazana yada hatasını anlıyana kadar.

Bozacağı ve şakalaşacağı kadar ne samimiyet kurarım insanlarla nede diyalog .

Halleri gelmiş ,gel gitleri var deyip şakaya vururum.:p O anda belki birşeye morali bozuktur insanlık hali
huh.gif

Bende onu bozarim.

Çeker giderdim bir daha konuşmazdım

Saygı duymak büyük bi erdemdir ve bu erdemi herkese sunmam saygı duymam herkese çnk bana gösterilen saygıyla eşittir gösterdiğim saygı..
Ayrıca saygı duyduğum insan beni bozamaz o fırsatı vererek saygı duymam ailemde buna dahildir başbaşayken bana ne derse desin saygı duyduğum insan beni bozamaz başka türlü..

Saygı duyacağım kişiler iözenle seçerim o nedenler o kişiler beni bozmaz eminim.. HA velhasılı bozdu diyelim.. Düşündüğünün üstünde bir bozulmayla karşılığını alır ve birdaha slmımı dahi haram ederim..

ana düşünce:D çere çöpe saygı duymamak gerek..

Geri