İyi niyetle konuştuğunuz halde, saygı duyduğunuz insan sizi bozarsa?

E
  • Kullanıcı EsRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Saygı duyduğunuz birisi ??

• Kullanılan toplam oy
    12
Saygı duymak büyük bi erdemdir ve bu erdemi herkese sunmam saygı duymam herkese çnk bana gösterilen saygıyla eşittir gösterdiğim saygı..
Ayrıca saygı duyduğum insan beni bozamaz o fırsatı vererek saygı duymam ailemde buna dahildir başbaşayken bana ne derse desin saygı duyduğum insan beni bozamaz başka türlü..

Saygı duyacağım kişiler iözenle seçerim o nedenler o kişiler beni bozmaz eminim.. HA velhasılı bozdu diyelim.. Düşündüğünün üstünde bir bozulmayla karşılığını alır ve birdaha slmımı dahi haram ederim..

ana düşünce:D çere çöpe saygı duymamak gerek..

2uqn2w1.gif

Sebebini sorardım herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır sonra gazını alırdım tabi

Benim saygımı kazanmışsa

Saygi duydugum kelimerimi ozenle sectigim insandan bir anda boyle birsey duyarsam (ki duymuslugum var ) tepkimi gosteririm o saygiyi yitirir gozumden dustugu ile kalir.

Anlamamazlıktan gelir, şakaya vururum.
:/

Ters ters bakar duymamış gibi yapardım.Israr ederse tepkisinde derdini öğrenirdim.

O an affedebilirim ve bilirim ki devamı gelecektir ve devamı geldiğinde beni her gördüğünde secdeye eğilecek hale getiririm.

Ofkeyle kalkan zararla oturur der susarim. Sonra karsi tarafin duyacagi pismanlik kendisine yetecektir zaten:T:

Eyvallah derim ama unutmasin beni doner gelirim.

Bu durumlara oyle cok alisigimki hicbir sey olmaz :liv:

bu tarz durumlarda herşeyin karşıllıklı olduğunu düşünüyorum , gereken karşılığı alır kıstasa kıstas..

Üslup önemlidir bende .. Karşımda ki çizgisini bozarsa ona yamuk muamelesi yaparım ..

Geri