Iyi ki doğdun canım Mügem

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlu yillar canim arkadasim.
Huysuzlugunda bog beni.
Oglak burcunun has örneği.
Dark empat, yüce gönüllü ögretmen.
Iyi ki tanidim seni,iyi ki hayatimdasin.
Birlikte nice mutlu yillara.
Uyuyup,uyanip,bu konuy acmak icin girdim bu saatde buraya.
Seni cok seviyorum.
Kültür mantarim, salcali makarnam, serpme kahvaltilarla birlikte Kohut/Jung/Freud beyleri de yiyebilme ihtimalim.Kara mizahin kralicesi.
Nice mutlu,huzurlu,bol sipalili,ask dolu yillar diliyorum sana.....ve birlikte bol kahkahali seneler.

Kocaman öpüyorum.

sevdiklerinizle birlikte nice güzel senelere..

Okurken acıktım..

Sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara ve yaşlara.

Doğum gününüz kutlu olsun Müge hanım. Nice sağlıklı, mutlu ve kahkahalı yıllara..

Sevgili Mügecim mutlu yıllar dilerim.. Süreyya uyuyup uyanmış konuyu açmak için.. ben o sırada hobbitler, cüceler ve orklar ile uğraşıyordum, geç kaldım maalesef..
Karındeşen Jack peşimdeydi, kendimi foruma zor attım.. geçerken uğradım konuya :)
Hayatın tüm güzellikleri seninle olsun.. her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden, güzel yürekli kraliçe!
İyi ki yolumuz kesişti, tanıdım seni.
Çokça seviliyorsun :*

Muşlu yıllar alavarez hanımcım, bu yaş sana güzellikler getirsin, gönlünce olsun, sarıldım ^^

Müge ile yollarımız çok uzun zamandır kesişiyor. Tanışıklığımızın 15-16. Yılı filan herhalde eheh,
yıllara yayılan tanışıklığımızda, enerjisi ve duruşu hep özel oldu. Mutlu yılların olsun Müge, doğum günün kutlu olsun.

Mutlu yaşlar forumun en cool kadını. Yeni yaşında sevdiklerinle güzellikler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri