Kutlama İYİ Kİ DOĞDUN ANGİE.

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1734036130857.png
-13

canımın çiçeği… :emoji_blue_heart:
en tatlı sevenim, en tatlı sevdiğim. iyi ki doğdun sen. bu yaşın ve sonraki yaşların en güzel yaşlarından olsun. mutluluk peşini bırakmasın, dilediğin ne varsa hepsi kapını çalsın…
biraz devremi yaktın ama olsun, benim bildiğim günün kutlu olsun ayşikom. :d
seni çok seviyorum, hep var ol<3

bazen futbol konularına öyle şeyler yazıyon ki yanımda olsan buggs bunny eldiveniyle iki tane şamarlarım :ddd
onun dışında çok minnoş birisin
senle alıntılaşmayı seviyorum
sağlık huzur hayırlı ömür dilerim
doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun canımm, tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.
İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni :*

Her geride bıraktığın senenin senin için yol gösterici olamadığını kendimce tespit edip, gelecek yılda da iflah olmayacağına kanaat getirdim. Öyle süslü dileklerde bulunmayacağım. Gönlünce yaşa. Günün kutlu olsun, tadını çıkart.

sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı nice yıllara angie.yeni yaşında fenerin şampiyonluğunu da görürsün inş. ama hiç sanmıyorum xd

Nice yıllara! @angie

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim. Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da gönüllerde her zaman şampiyon olacaktır ancak belki de bu yıl onu görmek de nasip olur.:kalp:

Kimin doğum günü?

Ne zaman?

Nasıl doğum günü yani?

Kim söyledi size?

Hangi forumdan gördünüz?

Konuya soruyla dalmaların üstadı Angie.

Her ne kadar ırkçı, fenerbahçeli, astrolojiye fazlaca inanan, fazla muhafazakar biri olsan da fazlaca seviyorum seni.

Nice mutlu yıllara gerçek doğum gününde.

Haydi buyur. Haayyydiii buyuurrrrr… Neşeli biri.. İyi ki doğmuşsun Ayşe Kadın. Refahlar, huzurlar, mutluluklar peşini bırakmasın. :emoji_pray:

Sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu nice yaşların olsun.

İyi ki doğduunnnn balbebeğimmm:**
Nice güzel senelerin olsun ayşom iyi ki varsın :kalp:

kutlasak bir dert, kutlamasak bir dert..... doğum günü konusunda bizim de kafamız karışık gerçekten.djgh neyse, kutlayalım; şubat'ta davullu zurnalı kutlarız artık. doğum günün kutlu olsun ayşim<3 mutlu, güzel ve söz dinlemeli (mümkünse djkhf) yaşlar diliyorum. love you:*

Doğum günün kutlu olsun Ayşe cim. Dileklerinin gerçekleştiği güzel bir yıl olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri