Tibet
Altın Üye
Tibet napıyon tibet slkj
İyiyim senden nbr : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tibet napıyon tibet slkj
slsks herkesin başı dönüyor……Karisma bi anna hanimcim sessizce izle bi kere de ya 😄
slsks herkesin başı dönüyor……
Devamını kaçırmamak için takipte kalın başka bir konunun altında belki.. xjsjkhsjakshkBi bekle de devamini gorelim dimi, hemen ordan Tibeet 😄
Fazla bakma avatara kafa yapiyor .p
Seyir zevkini bozduğum için özür dilerim skjBi bekle de devamini gorelim dimi, hemen ordan Tibeet 😄
Fazla bakma avatara kafa yapiyor .p
İşte lane hanımın beklediği cıkışlarDevamını kaçırmamak için takipte kalın başka bir konunun altında belki.. xjsjkhsjakshk
Seyir zevkini bozduğum için özür dilerim skj
Anna hanımcıma kızmayın, zaten hep aynı konunun altında olmaz ki..Artik konu konu peslerinde gezcez mecbur🙄
Neden, anna hanimcigimin sabirsizligi yüzünden 🙄
Kac yillik forumcusun ne bu böyle acemice isler anlamadim valla 😄
Nebilim lane hanım bi an mutlu oldum tutamadım kendimi….Artik konu konu peslerinde gezcez mecbur🙄
Neden, anna hanimcigimin sabirsizligi yüzünden 🙄
Kac yillik forumcusun ne bu böyle acemice isler anlamadim valla 😄
Anna hanımcıma kızmayın, zaten hep aynı konunun altında olmaz ki..
Seyir zevki kalmaz bir kere, dizinin sürekli aynı bölümünü zlemek gibi ;d jskdndldkdls
@lanemojeAnna hanımcıma kızmayın, zaten hep aynı konunun altında olmaz ki..
Seyir zevki kalmaz bir kere, dizinin sürekli aynı bölümünü zlemek gibi ;d jskdndldkdls

Maalesef sezon finali yaptık, Eylü'lden sonra görüşürüz. dndfbdkvfdjYa ben sabirsizim dizi de izleyemiyorum zaten, hemen sonu gelsin istiyorum .p
Siz de biraz hizli olursaniz rica etsek, mumkunse yani. Dikkatim eksik de biraz 😄
Maalesef sezon finali yaptık, Eylü'lden sonra görüşürüz. dndfbdkvfdj
Haram olsun
7 sayfa okudum kimler yazmış acaba ismimi diye göremedim : dddFerdi mi, cengiz imren mi ne dinliyorsun hayırdır..
Okuyunca mirildandim😀
Haram olsun zehir zembelek, sana senin gibiler gerek..
Yada şimdi aklima geldi bizim oraların tabiriyle haram olsun böyle düşünüyorsam gibi bişey mi..