Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beeennn 🥳
Abla sende biraz pick me lik var mı yoksa ben mi yanlış yorumladım tskrlr…ben hariç.. herkes iyi ki varr
ya sen biraz büyü de gelsene ablacim.. düşürme IQ seviyemizi.. bu ne moody haller..Abla sende biraz pick me lik var mı yoksa ben mi yanlış yorumladım tskrlr…
Hahahahshsgagahaha tamam ablammmmmmya sen biraz büyü de gelsene ablacim.. düşürme IQ seviyemizi.. bu ne moody haller..
Şımartma beni bak sonra baş edemezsin, bugün zaten şımarmaya çok müsaitim ;d@Jayus hanım iyi ki burda ya.
Şımartmak için söylemedim ki, içimden geldi ve söyledim. Şımartmak için söylenen sözler genelde yapmacıktır ama ben gerçek hislerle içimden söyledim. İyi ki burdasın. (:Şımartma beni bak sonra baş edemezsin, bugün zaten şımarmaya çok müsaitim ;d
Duygulandım şu an ağlıyorum mutlu musun? 🥹Şımartmak için söylemedim ki, içimden geldi ve söyledim. Şımartmak için söylenen sözler genelde yapmacıktır ama ben gerçek hislerle içimden söyledim. İyi ki burdasın. (:
Tibet napıyon tibet slkj