İyi giden ilişkileri bile mahvedebilecek davranışlar

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Güzel giden bir ilişkiniz varken, aranızdaki sağlıklı bağı yıpratmak zaman içinde ayrılık getirebilir.

1- DUYGUSAL OLARAK ULAŞILMAZ KALMAK
Kırılma korkusuyla biriyle yakınlaşmaktan kaçındığınızda, yeni bir ilişkiyi imkansız hale getirebilirsiniz. Öte yandan bu duygusal erişilemezlik, yeni partnerinizin size bağlanmasına da engel olabilir.

2- AYRILIK TEHDİDİ
Bir ilişki içerisindeyken partnerinizi sık sık ayrılıkla tehdit etmek istikrarsızlık ve güvensizlik yaratarak birlikteliğinizi sabote edebilir. Bu tehditler yerine kısa sürede olsa tartışma ortamından uzaklaşmak size iyi gelebilir.

3- PASİF-AGRESİF İLETİŞİM
Üzgün olduğunu dile getirmiyor, hal tavırlarınızla belli etmeye çalışıyorsanız pasif-agresif bir tutum içerisindesinizdir. Bu tür davranışlar ilişkileri sabote edebilir. Çünkü partnerinizle doğrudan iletişim kurmazsanız sizi gerçekten anlamasını bekleyemezsiniz.

4- PARTNERİNİZİ KÜÇÜMSEMEK
Partnerinizi lakaplar takarak ya da üstünlük havası varsayarak doğrudan küçümsemek; onlara önemsenmediğini hatta saygı duyulmadığını hissettirir. Bu da zaman içerisinde kavgalara hatta ayrılığa yol açabilir.

5- SESSİZLİK
Bazen bir ilişkiyi sabote etmenin en kolay yolu iletişimsizliktir. Bir partnere duvar örmek veya ilişki kurmayı reddetmek, aranızdaki çatışmayı çözmez aksine büyütür.

Kaynak

C-XkSHuD0kCxANMqtKW7IA.jpg
y-ADc2cIo0SZvT7POqDMZA.jpg

Alfaların yaptığı taktikler bunlar Sjsjsjs

Pasif agresif tutum... Her şeyi anlamak imkansız, bunun beklenmesi ise saçmalık...

Alfaların yaptığı taktikler bunlar Sjsjsjs
Alfalık ile ilgisi yok.:)
İletişim beceresi yetersiz insanların, sorunlarını doğrudan konuşmak yerine gerginlik / kapris ile çözebileceğini sanmasından kaynaklanan hatalı bir tutum.

• Beğen
Tepkiler: ne
3- PASİF-AGRESİF İLETİŞİM
Üzgün olduğunu dile getirmiyor, hal tavırlarınızla belli etmeye çalışıyorsanız pasif-agresif bir tutum içerisindesinizdir. Bu tür davranışlar ilişkileri sabote edebilir. Çünkü partnerinizle doğrudan iletişim kurmazsanız sizi gerçekten anlamasını bekleyemezsiniz.
her ilişkide sorun yaşatan, iğrenç bir şey. derdini söylemeyen, derman bulamaz aşko.......

ayrılık tehditi
kıskandırma şeyleri
bunlar iyi şeyler değil

Geri