İyi giden bir ilişkiyi mahvetmekte erkekler mi, kadınlar mı daha başarılı?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hay sizin ilişkiniz batsın emi. İki tarafda aynı. Al birini vur ötekine. Kardeşim madem batıracaksanız niye en başından ilişiyorsunuz birbirinizle. İlişkilenmeyi işin ehline bıraksanıza. Her önüne gelen, karşı cinsle ilişmeye cürret etmemeli.

Sorumsuz olan hangi tarafsa o daha başarılı yok etme konusunda.

sihirli annem diye uyduruk bi dizi vardı.

dudu gibi yeteneklerim olsa köpege degil de kaktüse cevirirdim herşeyi mahfedeni. suda vermezdim.

Sorumsuz olan hangi tarafsa o daha başarılı yok etme konusunda.

sihirli annem diye uyduruk bi dizi vardı.

dudu gibi yeteneklerim olsa köpege degil de kaktüse cevirirdim herşeyi mahfedeni. suda vermezdim.
Taciyi kıskandığı için köpeğe değil dudu periydi yani ölümsüzdü taci ise fani bir gün ölecek diye köpeğe çevirdi ömrünü uzatabiliyordu böylece ay Ağlıcam şimdi

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Taciyi kıskandığı için köpeğe değil dudu periydi yani ölümsüzdü taci ise fani bir gün ölecek diye köpeğe çevirdi ömrünü uzatabiliyordu böylece ay Ağlıcam şimdi

önemli olan yetenek olması bi olsunda :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İlişki adı altında hiç bişey yaşanmamasi çok hayrina oluyor insanların gelişine güzel)

Şaşırdım mı hayır..

Bunun cinsiyeti yok.. İkisi de batırabilir... Demiyorum ki tek kadınlar her konuda haklı. Her koyun kendi bacağından asılır piliss..

Kıstas yanlış
Kadınlar her konuda başarılıdır ben doğru olanı söyledim

Alayım mı kız hı.. Hissediyorum beni böyle gören federallerin olduğuna. Hislerim kuvvetlidir.fff

Bence iyi giden bir ilişkiyi taraflar batırmıyor. Yani ilişkiler sonlanabilir, dostluklar ve arkadaşlıklar da dahil bazı ilişkilerin ömrü var gerçekten. Ama batırmak, mahvetmek başka bir şey ya. Muhtemelen zaten iyi gitmiyordur. Bence batırılan ya da mahvolan her ilişki, zaten biraz uzatmalara gitmiştir. Olmuyordur yani artık. Sebepler sebepler. Öyle olunca tatsızlaşıyor, o kişi de o iletişim de hiç güzel hatırlanmıyor. Zorla götürülen her ilişki mahvolmaya mahkum. Her türlü ilişki için geçerli bu. Uzatmamak lazım o yüzden. Tabii taraflardan biri zaten olgun değilse, toksikse (ya da ikisi) orada zaten sağlıklı ve temiz, sevgidolu bir ilişki olmuyor. Onu da genelde toksik olan taraf batırıyor, o tür ilişkiler zaten iyi bir ilişki kapsamında değil, sona doğru yuvarlanmasına şükretmek lazım.

Kadinnar master degree

Geri