İyi giden bir ilişkiyi mahvetmekte erkekler mi, kadınlar mı daha başarılı?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
İyi giden bir ilişkiyi mahvetmekte erkekler mi, kadınlar mı daha başarılı?

Yani iyi olan her hangi bir şeyin kolay kolay mahvolacağını düşünmüyorum
Alttan alttan çıtırdamıştır muhakkak taraflardan biri de fırsat kolluyordur hepsi bu

Bunu cinsiyete dayatmak saçma olur. Aralarındaki ilişkiyi mahveden etmen ve bu etmene zemin hazırlayan kimse o mahvetmiştir. Hangisinde bencillik, sadakatsizlik, saygısızlık gibi olumsuz davranışlar var ise o mahvetmediyse bile mahvedecektir.

Bir ilişkiyi erkekler yürütür ya da mahveder. İstiyorlarsa tekeden süt çıkarabilecek bir potansiyel bunlar. Kadın bir kere ilgi duyunca kolay kolay bırakmaz da mahvetmez de.
Mutluluğun da mahvın da mimarı erkek bir ilişkide.

Kadınlar.

Bunların hormonlarından kaynaklı olarak tuhaf davranma dönemleri oluyor. Ellerinde değil. Her ne kadar "saçma davranma" suçu bizim üstümüze yıkılsa da, kadınlar doğuştan saçma davranmaya programlı.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Kadın erkek genelleme yapmak istemiyorum kendi özelimde son derece başarılıyım bu konuda
Canım askim kendim

nagehan alçı hoş, zarif bir kadın. profesyonel makyaj tekniklerine hakimiyeti, olduğundan daha güzel görünmesini de sağlıyor. dizilerde gece yatağa pür makyaj giren oyuncular gibi. nerede olsa dönüp bakılır.

rasim ozan kütahyalı boylu poslu, yüzü orantılı ve maskülen hatlı bir arkadaş. kaptan mağara adamı imajından ve bunu bütünleyen davranışlarından hiç vazgeçmemesi onların da alıcısı olduğunu gösteriyor.

şimdi elinize vicdanınıza koyun ve söyleyin. bu ikiliyi biraz tanıyorsanız, tıynetlerini, ruhsal yapılarını biraz biliyorsanız, birbirleriyle veya başkasıyla sağlıklı ilişki yürütebileceklerini düşünebilir misiniz?

haliyle yukarıda ki arkadaşlarında dediği gibi işin cinsiyetinden ziyade karakterinde bitiyor mevzu. tabi her ne kadar ayrılmış olsalarda örnekte ki rok ve nagehan'ın birlikte olmaları kamu düzeni ve 3. kişilere verebilecekleri zararlar dikkate alındığında gene de evladır dostlarım...

belli olmuyor ya
benim başlangıçlar güzel oluyor

Kadın ya da erkek diye ayrım olmaz ve karakter olarak uyumsuzluk vardır ancak taraflar ilk başta birbirini sadece idare ettiği için gerçekler çok geç ortaya çıkmıştır.

Kadınlar gerekli sebepleri verir,erkekler de uygular.

Erkekler ''kadınlar'' der, kadınlar da ''erkekler''. Çünkü çoğu zaman mesele cinsiyet değil. Herkes hatayı karşı tarafta arar, kimse ''ben nerede yanlış yaptım?'' demek istemez. Oysa ilişkiler genelde tek taraflı değil, karşılıklı ihmallerle yıpranır....

Hangısı daha gerızekalıysa o .

Bu aksam sahaneyım ya cok orjınal tespıtlerım var .

WhatsApp Image 2026-01-10 at 09.23.25.jpeg

Meşhur Mahvedici Mastor Usta SINCE 1992 ©

Bana fülörtüklerim kısaca, -Yine her şeyi berbat ettin, şaşırtmadın bravo" derler.

Kadınlar, evet biz mahvederiz demez heralde dimi. Arabada şarkı çalıyo. O şarkı sözlerinden mesaj çıkarıp sen beni sevmiyomusun artık diye sorulur mu !
Manyakmısın sen !
Filmlerde de öyle. Aaa bak aynı sen, aynı ben...

Kadın erkek genelleme yapmak istemiyorum kendi özelimde son derece başarılıyım bu konuda
Canım askim kendim
Öfff mal mısın
Erkekler daha başarılı kadınlar ilişkide ayna gibi gördüğünü yansıtır
Neyse çok sinirliyim küfür etmicem

Geri