İyi erkeklerin buhar olup uçması

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
yok daha neler ya, bir kaç tane ee baya bir çürük yumurta olabilir fekat aralarda sağlamlar da vardır efenim, tabi bu iyi erkek kavramından ne beklediğinizle de doğru orantıda değişebilir diye düşünmekteyim.

naftalin gibi miyiz biz yani bu durumda, ortama göre şekil değiştirme filan sayın mecnun ?

Kaliteli çok sayıda erkek mevcut ancak bunlar da seçici erkekler ve her erkeğe askıntı olan ya da peşinde koşanlara tenezzül etmiyorlar.
Merak etmeyin halen nitelikli erkekler var ancak her biri çok iyi gözlemciler ve kadında belli bir kalite arıyorlar. Görsellik her şey değildir ve onu karakter, duruş, donanım ile desteklemek gerekir.

İyi bir kadın olursaniz iyi erkekleri görebilirsiniz. Tıpkı iyi bir çocuk olursanız şirinleri görebileceğiniz gibi

bu devirde iyi erkek bulmak zor zanaat :p
aynı şey tam tersi bizim içinde geçerli
baya meşaketli işler bunlar kafa yapın uyacak mizah,düşünce vs uyacak görsel uyacak içi miçi çok temiz felan olacak vay vay vay

Bir sey yazacaktim,juju nun avatarini görüp,bi garip oldum.
Niye diye sormayin,bilmiyorum.

kadınların melek oldugunu savunan bir başlık olmuş Altıma işedim gülmekten :emoji_blush:

Yoğunlaşma ne zamanmış fkfk

Konunun muhatabı aklımdan geçtiği gibi yanılmamışız..

Çıkın ortaya da aşık olalım…

@Süreyya yine kitabın ortasından konuşmuş.. ne yazmış diye baktım aşko yine şaşırtmadı..
İyi erkekler yıpranmış kadınların kamkisi maalesef.. gelip aşk acısını ya da hikâyesini dinliyor iyi erkekler, ama ben dinlemiyorum artık, siktiri çekiyorum.

Geri