İyi burç- kötü burç diye bir şey var mı?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Evet

Fakat bu karakteristik değildir, yani iyi Güneş/öz burcu iyi burç olan iyidir, kötü burç olan kötüdür diye bir şey söz konusu değildir; yaşam enerjisiyle ilgilidir.Kötü bir burcun yönettiği ev konularında zorluklar yaşayıp , mücadeleler verebilirken iyi bir burcun yönettiği ev konularında çeşitli fırsatlarla karşılaşabiliriz.Tabi bu çok genel bir durumdur, kişinin doğduğu nakshatra, harita lordu, yoga karaka planetler vb. Çok şeyi değiştirebilir.

İyi Burçlar: Boğa,Yengeç,Başak,Terazi,Yay,Balık
Kötü Burçlar: Koç,İkizler,Aslan,Akrep,Oğlak,Kova

Örn kişinin para evini Oğlak yönetsin, evin lordu Satürn olacaktır ve kişinin haritasında Satürn özel bir asalete sahip değilse, maddi anlamda hayatının belli dönemlerinde sınanmalardan geçebilecektir
ya da kişinin kariyer evini Balık burcu yönetsin.
Evin lordu Jüpiter olacaktır ve Jüpiter zarar görmemişse kişi işinde yükselme konusunda şanslı olabilecektir.​

Oysa ki , kötüyüm ben .

Var yahu

Aslan ve ikizler ile annasilmaz.

Murat Jüpiter mi olur Mars mı olur bi’ konuşsan da azıcık geri beri etseler beni kötü burca aldırsan. Çok zorlanıyorum bu duygusallıkla. .((

burcum aslan yükselenim ikizler, süper gücüm gözlerimden ateş çıkarabilme ve -50 derecede tişörtle dolaşabilme.

Kariyer burcu kacinci evde?

Kahpe burçlar, lanet olasıcalar kategorisinde yer alıyorum demek ki. Üzdü biraz. :T:​

Geri