Ne dersiniz hep iyi olmanın, iyi birisi olmanın olumsuzlukları var mıdır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kötülük yapandan uzak durmak gerekiyor ve kötülükle beslenen insanlara tavrını koymak en doğrusu. Sana yanlış yapılıyorsa elbette uygun şekilde haddini bildirip mesafeni koyarsın ancak kötülüğe, kötülük ile karşılık vermek, karşı tarafın seviyesine inmek olur ve sana da zararı olacaktır.Hem iyi hem adil olmaya çalıştım yıllarca ama adil olmanın çok nankörlüğünü gördüm. Hakedene hakkını veriyorum artık. Bu da adil olmak bence
Hangi birisinden uzak duracaksın ki ben doğru bildiğimden şaşmadım fakat beni en çok üzen şey beni bir zamanlar üzen insanların belli zaman sonra bana ağlamaları ve benden merhamet beklemeleri. Bu beni neden üzüyor biliyor musun ? Eğer merhamet etmezsem kötü olan yine ben olacağım. Üzülürken de affederken de iyi olmanın yorgunluğunu asla anlayamaz kimse.Kötülük yapandan uzak durmak gerekiyor ve kötülükle beslenen insanlara tavrını koymak en doğrusu. Sana yanlış yapılıyorsa elbette uygun şekilde haddini bildirip mesafeni koyarsın ancak kötülüğe kötülük ile karşılık vermek, karşı tarafın seviyesine inmek olur ve sana da zararı olacaktır.
Ben de özür dileyene karşı nezaketliyimdir ancak tedbiri de elden bırakmam ve mesafeyi koruyup gözlemlerim, olur da aynı hatayı yapıyorsa da hiç affı yoktur doğrudan silerim.Hangi birisinden uzak duracaksın ki ben doğru bildiğimden şaşmadım fakat beni en çok üzen şey beni bir zamanlar üzen insanların belli zaman sonra bana ağlamaları ve benden merhamet beklemeleri. Bu beni neden üzüyor biliyor musun ? Eğer merhamet etmezsem kötü olan yine ben olacağım. Üzülürken de affederken de iyi olmanın yorgunluğunu asla anlayamaz kimse.
İnsanlardan uzak durmak namünkün Lefty biri gider biri gelir hayat bir film ve roller ve figüranlar sürekli değişiyor.