İyi bir koca olacağı garanti olan burçlar

Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
bak bak koca bulma merkezine bak sen

Bende inanmıyorum aslında Burçlara ama bi bakıyorum adeta benim özetimi geçiyor gelde ciddiye alma. Çok takip etmesem de görünce okuyorum dogrusu

Baligin sevdigi biri varsa asiri sadik oluyor yoksa kafasina gore...

Yayları çok yeriyoruz fakat etrafimda gördüğüm Yay erkekleri evlilikte iletişimi güçlü birer eş ve çocukları ile oldukça ilgili babalar oluyor. Bu sebeple Yay burcunu ekleyelim. İyi bir eş olmayacak burçlara da Koç burçlarını ekleyelim. Zamanla gözlemlerimi paylaşacağım. : ))

publisi etiketlemeseydin iyiydi. kızıyor sonra basın aciklamasi gibi egoist açıklamalar yapmışsın diye.

hayır değilim, bu arada o tarihte de muhtemelen o fikirde degilmisimdir.
İşte böyle yaparız biz adamı geçen yıl Aslan kesilip kükreyen adamı süt dökmüş kediye çeviririz evelallah kjkjkhkh

Kova burcu erkeği şiddetle öneririm kızlar.. :)

• Alkış
Tepkiler: Kim
Kaynananın burcu ne, ona göre bulalım bizde..
Aaa bunun neyini merak ediyosun tahmin etmen gerekiyordu, yılan burcundan baska bisey olamaz... shsjsk

deme öyle sjdhdjd

oldum olası severim aslan'ı. idare etmek de anlaşmak da çok kolay. sadece egosuna oynama, dünyanın en özel prensesi gibi hissettirirler. ama egosu bazen bayabilir.
yengeç duygusal, evine bağlı ama anneci oluyor genelde. sevmem.
boğa da aşırı hantal, beni geriyor. ve her şeyi bildiğini sanıp icraate gelince sıfırjdhdjd
balık sağı solu asla belli değil, bu sebeple içinde hem iyilik hem de dengesizlik mevcut.
akrepler evlerden irak sjjdhdkdkdn yani şaka bir yana süper anlaşirim ama gözleri disarida oluyor genelde.
terazi, iletişimi süper. meraklı, bilgili ama flortoz. yani arkada ne iş çevirir bilemezsin.
başak. aşırı takıntılı. çok takıntılı sjshsksksndnfb ÇOK.
oğlak, tam bir aile babası bence. kriz anlarin muhteşem kurtarıcısı ama gel gör ki ben duygusal bir insanım. oğlak erkeği mantık erkeği, ben yapamam.
ikizler sjshdkd arkadaşlar ikizler erkeğinin ne kadar sevilmedigini söylememe gerek görmüyorum.
koç, hayatımda çok çok az koç erkeği tanıdım ama genel olarak anlaştım. sadece öfke kontrolünü saglamamalari sorun, bu biraz beni ürkütüyor.
kova. zeki hatta çok zeki bence özellikle erkeği. ama özgürlüğüne fazlasıyla düşkün. ben akrep kadınıyım kontro kraliçesi jdhdkdjdnb benim olan sadece benimdir. Sksjdkdk
yay erkeği. arkadaşlıkta 10 numara ama ilişkide sağı solu belli olmuyor gibi. yani ondaki bu hareket ve entrikalar benim bunyeme fazla.

görüldüğü gibi hiçbir erkekle evlenilmezmis arkadaşlar. :d
Balikta o kadar haklisin ki shsjjsjsj ben bile kendime napiyosun slk msn diyorum cogu zaman..... ama olanlar olmus oluyor bileee

Eşim balık burcu iyi bir kocadır cidden :dd

Geri