İyi anlattım

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlginç enteresan bir fiziğe sahibim. Hem cinsime ilgim yok, karşı cinsime de ilgim yok hiçbi cinsime benim ilgim yok.

Küba göçmeniyim. Çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım. İnsaniyim, hümanistim. Benimle insani olarak muhatap olmayın, ben karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. Bakıştım mı olay bitmiştir benim için.
Anne-baba çok önemli, bilgisayar şart. Yabancı dil ilk tercihim, kalbimin çiçeğini Küba'dan getirdim almaz mısın?

Solcu imam ; esrarlı gözler sizi izler . Ayrıca adım yabancı dil .

O değil de iyi anlattın, gerçekten iyi anlattın, kabul edelim iyi anlattın,şaka-maka gerçketen iyi anlattın, hakikaten iyi anlattın,yalnız iyi anlattın, o değil de harbiden iyi anlattın.

Memnun olduk efenim :p

Bi anlatim bu kadar sofistike olabilirdi hem bilgilendim hem eglendim tebrikler :p

Seni patrikhaneden bekliyolarmış ne zamandır gelmiyo nerde o kerata diyolar.

Aslında hangi cins olduğun önemli değil. Kaldı ki bilinen cinslerin ötesinde olup olmaman bile önemli değil. Hümanist olman önemlidir ama... Sen de farklısın değil mi? Farklı olan herkes aynı çizgide olmayabilir ya da aynı olmayabilir. Aslında elbette ortak paydalar vardır. Daha fazla uzatmayayım, dikkate değersin, bunu bil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri