İyi Adam Olmayın

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mathilda emin misin.

images

bence çok iyi bi çift oluruz:dyg:

9184.jpg

Az önce aradığım adam yani sevdiğim adam dun beni aramadin farkinda misin demem uzerine dedi ki; Afedersin pc başında dalmışim (ve ondan telefon beklediğimi biliyo ve sabah 6 da uyanacagimi biliyo ve konuşmamız gereken bi konu olduğunu biliyo ) öper misin yoksa kavga mi edersin?
Ama sonuç olarak seviyorum çünkü aptal oluyor bu durumda kadın milleti.

Kimseyi dünyamın merkezi haline getirmedim. Sonuç olarak yıpranmadım hiç bir ilişki de taptazeyim :p Erkeğin sulusu aşırı kibarı aşırı ilgilisi çekilmez beyler bunu kendinize yapmayın .

İyilikte iyi adam olunda,

Pesinden kosma kisminda atin cope.

iyi adam profili ve sıfatına girmeyeceğimizden eminimde bu kötü adam sıfatı ve özellikleri ne acaba. ona göre fazla bulunan kötülükleri traşlıyalım bari.

Yazına harfiyen katılıyorum. Belkide iyi adam oldugum icin biraz da ihanete ugradım. Nedeni ise ben musade ettim bildiğin. İyi adam olmak cok sey kaybettirir bu hayatta o kesin o yüzden hep aynı seyler tekrarlanıyor. İyilik icine islemisse bir kere iyi adamlıgından vazgeçmiyorsun. Yinede oyle bir canın acır ki kotu adamlıga donusursun sabrın yok oldugunda o kesin..

Özet geçecek olursak;

''kızların efendi adam yerine p*.ç adam tercihi.''

Neyseki yine kotu bi adam oldugum icin siginacak bir sebeb buldum kendime :liv:

artık devir değişti , e tabi çelikte değişti...

Hangi kadınlar üzerinde yapıyorlar, nasıl kadınlarla muhatap oluyor bu araştırmacılar bilmiyorum ki. Ne demek iyi adam olmayın. Böyle böyle saçma sapan davranan bir erkek nesli yetişecek.

Aman bana niye dert oluyorsa. Tövbest.

Araştırmayı yapan muhtemelen erkek ve iyi bir adam değil:) Bence siz iyi adam olun , lakin kızlar kötü adamlarla eğlenir iyi adamlarla evlenir:p Hep bunu söylemek istemişimdir:D

kötünün iyisiyim

vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri