İTİRAZ EDİYORUM

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kelimelikte love bilmem neyle eşleştirme olmasına rağmen direkt bana need verdiler neymiş o kazanmış hani skor nerde ? Hiç bir profesyonellik yok ve ben şuan teslim olmak için zorbalaniyorum haksız rekabet bu yenilmenin bile bir adabi var oyunu durdurdu bekliyor Teslim olayim diye böyle bişey varmi hamle yapmıyor !

Kelimelikte love bilmem neyle eşleştirme olmasına rağmen direkt bana need verdiler neymiş o kazanmış hani skor nerde ? Hiç bir profesyonellik yok ve ben şuan teslim olmak için zorbalaniyorum haksız rekabet bu yenilmenin bile bir adabi var oyunu durdurdu bekliyor Teslim olayim diye böyle bişey varmi hamle yapmıyor !
Diskalifiye edilmeli hemenn ..!

@Yarchitecten daha adil daha ciddi bir moderatör olabilir misin azıcık
İlk eşleşmemizde de hile vardı da ses etmedik

@Run iste forum kavgasi. Bak sorup duruyordun "neden poncik yarismalar var bu ne ya" iste sana mevzu.

''Kelimelikte love bilmem neyle eşleştirme olmasına rağmen '' şu yazılanı anlamadığım için direnişe geçemiyorum şeytanım tüycüm.... anlamadım çok....
ama haklısın.....

• Kahkaha
Tepkiler: ne
''Kelimelikte love bilmem neyle eşleştirme olmasına rağmen '' şu yazılanı anlamadığım için direnişe geçemiyorum şeytanım tüycüm.... anlamadım çok....
ama haklısın.....
leavemealone ile eşleştirme oldum ben need çıktı sen düşün artik

• Beğen
Tepkiler: Aze
1741962175321.png
görüntüden anlaşıldığı gibi love bilmem neyle need oynayacak ve kazanan şeytanla karşılaşacaktı

1741962307759.png

love bilmem neyin yazdığına bakılırsa hamle yapmamış ve oyunu kaybetmiş

1741962369899.png

bu mesajı yazdığına göre şeytan da sonucu kabullenmiş ve need ile oynamaya başlamış

sonuç: itiraz reddedildi.

Ya lea pes etmiş gibi bişey oldu neden bana başkasi yerine need verdiniz hile yapıyor işte sen alsaydın keske
Yayında çekiliş sitesinden çektik işte sana onlar çıktı siteden çekiliş yaptık kafama göre eşleştirmedim
Konunun en başında eşleşmeler yazıyor zaten

Yayında çekiliş sitesinden çektik işte sana onlar çıktı siteden çekiliş yaptık kafama göre eşleştirmedim
Konunun en başında eşleşmeler yazıyor zaten
Herkes okey ama need karaborsa ve haklı bir kazanc olmadı durdu ve teslim olmami bekledi neyse yapacak bişey yok

Konuyu anlamadım @need ne yapıyor tam olarak oyunu mu sabote ediyor açıklar mısınız detaylı

Geri