yeni gördüm ya la bu başlığı...
uzun yıllardır forumlarda takılırım ilk defa forumsal'da yöneticilere kin güdülüğünü gördüm xd bildiğin nefret ediliyorduk ya.. burada bazılarının söz ettiği gibi kayırma, sebepsiz banlama gibi birşey hiç olmadı. her gelen raporda en az 3-4 adminin düşünceleriyle karar verilirdi. burda ne yapayım, siz ne düşünüyorsunuz diye birbirimizi etiketler fikir alırdık. bakmayın çığıranlara işlerine gelmiyor onların..
gülse başkan olduğu dönemde forum biraz başıboş kalmış gibi oldu. gülse'ye bişey sorardık sonuçta kırmızı yani. gülse bizim sorulara dönüş yapana kadar konu kapanır giderdi zaten xd
murat başkan olduğu zamanlarda da seviye bayağı düşmüştü. saçma sapan ranklar yapılmıştı cadaloz üye filan diye xd ama yine de emeği büyüktür forumda.
hatırlayanlar vardır bi ara chat ortamına yığılmıştık kim olduğunu bilmediğimiz bir üyemiz herkes hakkında bütün bildiklerini anlatmıştı sajkhd yok onların ilişkisi ciddi falan filan. bu sorulara cevap veren de maria puder'di bence ama bilemiyorum jkdds çok iyiydi ya. prime dönemlere rastlar bu dönem.
son olarak bir dönem güya ben yapmışım gibi bir üyenin fotoğrafları foruma atılmıştı. herkes benden bilmişti. ben değildim lan o.