İtiraflarım - 1.Seri

Konu sahibi son olarak 4189 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yaşındayken kankalarla bakkala gittik.Bende 10 TL Vardı.Onlarda 5.Onlar yiyecek içecek falan aldı.Ben almadım.Sonra onlar gitti.Akşama doğru indim bakkala "2 cips,2 kola ve 4 tane'de kek" aldım :heyoo:

Arkadaşlar ps2 oynuyorduk.Pes 2008.Sonra arkadaş gol attı.Bende arkadaşa "senin a*nanın a*ına k*yayim" demişim.Nasıl dediysem çocuk haftaya taşındı :haha:

4 yaşındaydım pikniği gitmişiz.Komşular arasında.Lavabom geldi oralardada yok.
Bende ağacın arkasına yaptım.Sonra bir baktım orada bebek var.Komşunun bebeği.Sonra hemen kaçtım oradan.Abimle tek başımıza eve gittik :kop:

Bir ara televizyonda film izliyordum.Yanımdada cips vardı.Sinirlendim tv'ye cips'i fırlatayım derken tabağı fırlattım tv çizildi.Sonra babam p*s dövdü bea :angard:

Babam tam eve gelmiş kapının önünde o tam kapıyı açarken küfrettim o da duydu.Bende bizim ev 2 katlı olduğundan hemen 2.katın balkonuna kaçtım :zuha:

Minecraftta arkadaşla survival yapıyorduk.Arkadaş afk'di.Creeper geldi benim eve.Bende arkadaşımın evinin oraya kadar götürdüm sonra ark'ın evi patladı sonrasını siz düşünün :pat:

Eve çekirge girmişti.Annem bana terlik fırlatırdı.Bende aldım terliği s*ktum çekirgeye sonra zıpladı çekirge üstüme doğru benim mini notebook vardı onla nasıl vurduysam böcek parça pinçik halde yere düştü. :icon_smile:

Vapura binmiştik.Herkez martılara simit atarken ben kendim yiyordum :karaoke:

Derste hocadan gizli eminem dinlerken aniden kulaklık fırladı ve dışarıya "FUUUCCCC***" Diye ses çıktı.Hoca idareye gönderdi :burun:

Hayatımda ilk defa anime izlediğimde narutoya "Marut" diyordum.Pikaçu'ya da "Pi*" diyordum :hih:

Ve bu da son itiraf bir keresinde sevdiğim kızı €v€ attım :srl:

senin a*nanın a*ına k*yayim

şunu biraz daha aç anlayamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri