İtiraf :)

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben küçükken bi tanıdığım hep cennete gidip geliyordu. Ve ben onu hortlak sanıyordum.:stres: Evlerine asla gitmezdim çünkü sihirli güçleri var sanırdım :D Meğersem İstanbulda bir yolculuğa çıkışımızda Cennet Mahallesi adlı bir durak gördüm işte o zaman afallamıştım :bulut:

Aynen tamda orda oturuyorum. Cennette oturuyorum diyince 'işin iş' diyorlar halen .

NqbE6a.jpg

çocukken sana ne içirdiler :)))) şeker mi verdi amcalar

benzerı basıma geldı bı maraslı arkadas var sakaryada oturuyorum dedı la dedım maraslı deılmıydı bu.
megerse sakarya mahallesı varmıs orda bana cok gulmustu :T:

Neyse Topraam fazla gülmeyeceğim buna :D :D

Ya Jan Dark sana küçükken çok şeker vermişler galiba ki beynin bu çocuklukta ki masum davranışları normal karşılamayacak duruma gelmiş. 5-6 yaşlarında ki cocukta olabilecek düşünceler bunlar. Bunda mantık aramak yerine küçüklüğündeki o masum davranışları hatırlayıp gülebilirsin.

Ya Jan Dark sana küçükken çok şeker vermişler galiba ki beynin bu çocuklukta ki masum davranışları normal karşılamayacak duruma gelmiş. 5-6 yaşlarında ki cocukta olabilecek düşünceler bunlar. Bunda mantık aramak yerine küçüklüğündeki o masum davranışları hatırlayım gülebilirsin.

laf soktu kezban :))) git kızım ya benim senin gibi dürriüyelerle işim olmaz

Seninle çocuk gibi atışamıycam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri