İtiraf Et Bakalım 4. Hafta: Otobüste Yer Vermemek İçin Uyuyor Taklidi Yaptın Mı ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2773 gün önce görüldü

İtiraf Et Bakalım 4. Hafta: Otobüste Yer Vermemek İçin Uyuyor Taklidi Yaptın Mı ?

• Evet

Kullanılan: 4 36.4%
  • Hayır

Kullanılan: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf Et Bakalım'da 4. Hafta Sorusu : Otobüste birine yer vermemek için uyuyor taklidi yaptın mı ?

itirafet-8.jpg

:sleep::sleep:

v4Q19v.png
[/url][/IMG]

Hiç bir şekilde yapmam ha telefona dalmış gibi yaptığım doğrudur ama her türlü teyzeler ve amcalara hamilelere yer verdiğim sık sık görülür.

Ben çok yaptım. İstanbul'da yaşamak bunu gerektirir :D O metrobüste hamile , yaşlı, hasta veya sakat birini görmedikçe uyurum genelde.

Hayir. Utanirim oyle bir sey yapmaya, o ne oyle :D

Yasli insanlari, hamile kadinlari hic bir sekilde ayakta birakmayacaksin. Direk kalkip yerini vereceksin.

Yasli hamile vs olmadigi surece yer vermem neden uyuma numarasi yapayim zorunda degilim ki :))

Yasli hamile vs olmadigi surece yer vermem neden uyuma numarasi yapayim zorunda degilim ki :))

sen çirkef teyzelere denk gelmemişsin canım :D Bazıları sen kalk ben oturayım ben senden yaşlıyım der ayağına yaşını büyütür o kadar .d

Uyuyor gibi yapmam ama uyurum. :D

Yaptım, biz de insanız yorgun argın işten çıkmış ya da bir şey yapmış oluyoruz. Ayakta duramayacak kadar halsiz oluyoruz. Her zaman yer vermek zorunda değiliz.

Birilerinin ANNE'M VE BABA'MA uyuyor taklidi oblarun ayakta kalmasına gönlüm razı olmazdı.Onun için bende asla yapmam.

Yok ya vicdan yaparım olmaz öyle :D Karşımdaki zor durumdaysa yer veririm, hem o zor duruma bir gün ben de düşebilirim

Çok hasta olduğum zamanlarda yer vermediğim olmuştur ama öyle şeyler yapmam.

Ayıpp beee şu yer vermiyenleri anlamıyorumm.
ne kadar yorgun olursak olalım hamile ve yaşlılara yer vermeliyiz.

Yorgun olduğum zamanlar zaten uyurdum ancak değilsem yapmadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri