İtiraf Et Bakalım 2. Hafta: Sosyal Medya'dan Tanımadığın İnsanları Ekledin Mi ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2772 gün önce görüldü

Sosyal Medya'dan Tanımadığın İnsanları Ekledin Mi ?

• Evet

Kullanılan: 6 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf Et Bakalım'da 2. Haftanın Sorusu : Facebook , Twitter , İnstagram gibi sosyal medya'lardan tanımadığın birilerini ekledin mi ?

itirafet-8.jpg

:sen:

4rEEy7.png
[/url][/IMG]​

C şıkkı, hiç birisini kullanmıyorum.

Üzgünüm , hiç biri bende mevcut değil :p
O kadar bol vaktim yok maalesef.

"Evet" ekledim :d

Okul döneminde beni bir çocuk eklemisti 4 yıl hiç konuşmadık mezun oldum çocuk yazdı bi onu hatırlıyorum

eklemeden tanımaya çalışıorum , çünkü tanımak için eklenmez hani ekleyip ölece bırakırsan ozmn bi nebze soruya sadık hareket etmiş olursun

Twitterda tanımadığım takipçiler var. Onun dışında facebookta bakıp kimmiş arkadaş isteğinde bulunan deyip ekliyorum.

Bir ekleme yapayım sosyal hesapları boş vakti olmadığı için kullanmayan arkadaşlar forum da bir sosyal mecradır :p

Ayrıca evet ekledim, tanışmak için ^^

Eklemem ama tanımadığım bir kaç kişi var ben mi ekledim onlar mı ekledi hatırlamıyorum :D

Yani bundan 1-2 sene öncesiyle şimdiki nedenleri farklı olsa da evet ekledlm.
O zamanlar çekici bulduğum kızları eklerdim, şimdi sektörümden bana katkı sağlayacak kişileri kız/erkek ayırt etmeden ekliyorum.

Bütün sosyal medya hesaplarını kullanırım ama tanımadığım kimse yoktur

İnstagramda Sadece Saat Ve Ayakkabı Tanıtımı yapan , yada tsirt tanıtımı yapan hesapları takıp edıyorum ,
onun dısnda herkes , tanıdıgım ve ıyı bır ahbaplıgım olan ınsanlardır ,

Twiter ıcın aynısını dıyemeyecegım , cunku cok sacma sapan ınsanlar ekledı , nıye kabul ettım bılmıyorum ..

Facebooktada tanımadıgım ınsan yoktur , ıllakı bır yerde oturup sohbet etmısızdır ..

Bırde ıste blog vardı , Ordada kımseyı tanımıyorum , nıye takıp edıyorum onuda bılmıyorum :D

Bayan olsun erkek olsun farketmez tanımıyorsam sadece profiline göz atıp istegi silerim

tanıdıklarımı eklemiyorum ki tanımadıklarımı ekleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri