İtiraf Et Bakalım 1. Hafta : Hiç Asansörde Osurdun mu ?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü

Hiç Asansörde Osurdunuz mu ?

• Evet

Kullanılan: 3 37.5%
  • Hayır

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç insani bir durum olarak değerlendirmiyorum.Başkalarına saygısızlık bu.

almanyada ortalık yerde yapıyorlar, neymiş efendim bağırsaklarıma zarar 'mış:dusun:

soru asansörde osurulmasınımı araştırıyor , yoksa forumdaki medeni cesaret oranınımı ? insanlar yalnızken osurur yada ******k için yanlız bir ortam yaratır kendisine , toplum içinde yapılmadı sürece osurulur , evet yanlızken osuruyorum , eminim aramızda sıçanlarda vardır değilmi ? ******yı yanlış birşey olarak görmeyin toplum içinde yapılınca ayıptır yanlızken değil , asansörde yapmadım çünkü insanlar biniyor okadar hayvan değilim ama yanlızken osurabiliyorum

Ya bir şey araştırdığımız yok sadece komedi unsurlu açılmış bi bölüm. Bu tarz sorularda vardı bende koymak istedim. Bu kadar ciddi bakmak yerine komik cevaplar ile eşlik edebilirsiniz. Yorumum size değil herkese. Youtube de hazırlanmış bir etkinliği ben buraya yorumladım :) gelecek hafta daha ciddi sorular ile gelelim size ne yapalım.

Ya bir şey araştırdığımız yok sadece komedi unsurlu açılmış bi bölüm. Bu tarz sorularda vardı bende koymak istedim. Bu kadar ciddi bakmak yerine komik cevaplar ile eşlik edebilirsiniz. Yorumum size değil herkese. Youtube de hazırlanmış bir etkinliği ben buraya yorumladım :) gelecek hafta daha ciddi sorular ile gelelim size ne yapalım.

yok yok .d sana kızdım yok yaw videosunu izledim zaten youtubeda daha önce yanlış anlama

ya bide şöyle bir durum var hani ossuruyorsun koku yayılıyor etrafa sonra 1.kata gelıosun iniceksin bi bakıosun karşında komşun asansor beklıor aasdjjdfahsdhdas bu daha acı durum bence

O surduğumu hatırlıyor olsam hikaye şeklinde anlatabilirdim.
Kimseden de bir çekincem olmazdı şahsen.
Ama hatırlamıyorum.
Hatırlamadığıma göre de bunu olağan karşılıyorumdur.
Olağan karşıladığıma göre devamlı o suruyorumdur.
Devamlı o surduğuma göre de asansörde osurmuşumdur.

Mantık Dersi 8.sınıf

popodan çıkan osuruk bu fjsfsdf.

oyladım

ooo evet diyenler 3 e çıkmış hepsini tebrik ediyorum samimi cevaplarından dolayı .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri