-
-
-
-
-
Cocukluğum Harika Gectiğini Düşünüyorum Rabbim Daha Beterinden Esirgesin...
8 Yaşına Kadar Harika Bi Cocukluğum Vardı Ta ki O Edirne'deki Bilinmeyen Akrabalar Cıkana Kadar 8 Yaşından 11 Yaşına Kadar Cocuk Esirgeme Yurdunda Büyüdüm
9 Yaşında KURANI KERİM Öğrendim
Okul Hayatım'da Cok Başarılıydım Ama Bırakmak Zorunda Kaldım
Terbiyemden 1 Gün Ödün Vermediğim Haldeyken 11 Yaşında Önce Hoca Bıcakladım Hademeyi 4ncü Kattan Aşşağa Attım
8 Yaşından 18 Yaşına Kadar Namazlarım Eksiksiz Kıldım Cok Şükür
11 Yaşından 19 Yaşına Kadar Sokaklarda Yaşadığım Doğrudur...
İlk Hoşlandığım Kızın İsmi Sinem'di
Babam Benim Annem Hamileyken Doğucağım Güne Kadar Bildi Benim Doğduğum Gün Kurban Kesti Ve Sonra 1 Kere Olsun İlgilenmedi Son 15 Yıldır 5 Kere Yüzünü Görmüşümdür...
Kücük İbo İle Şarkıcı Olma Hayallerimiz Vardı Onunla Şarkılar Söylerdik Kücükken
İlk Okul 1Nci Sınıfı 2 Yıl Okudum Babam Sağolsun
Yıl'da Ortalama 500 KG Dondurma Tükettiğim Doğrudur
Cok Saf Birisiydim Kücükken İnsanların Kırılmasını İstemeyen Kimsenin Kimseye Ezmesini Kabullenemeyen Birisiydim...
Okul Hayatım'da 1 Kere Kopya Cektim Oda Yakalandım Pek Beceriksizimdir
Şimdilik Bu Kadar Aklıma Geldikce Yazarım Artık
İyi Forumlar...
~Saygılar
8 Yaşına Kadar Harika Bi Cocukluğum Vardı Ta ki O Edirne'deki Bilinmeyen Akrabalar Cıkana Kadar 8 Yaşından 11 Yaşına Kadar Cocuk Esirgeme Yurdunda Büyüdüm
9 Yaşında KURANI KERİM Öğrendim
Okul Hayatım'da Cok Başarılıydım Ama Bırakmak Zorunda Kaldım
Terbiyemden 1 Gün Ödün Vermediğim Haldeyken 11 Yaşında Önce Hoca Bıcakladım Hademeyi 4ncü Kattan Aşşağa Attım
8 Yaşından 18 Yaşına Kadar Namazlarım Eksiksiz Kıldım Cok Şükür
11 Yaşından 19 Yaşına Kadar Sokaklarda Yaşadığım Doğrudur...
İlk Hoşlandığım Kızın İsmi Sinem'di
Babam Benim Annem Hamileyken Doğucağım Güne Kadar Bildi Benim Doğduğum Gün Kurban Kesti Ve Sonra 1 Kere Olsun İlgilenmedi Son 15 Yıldır 5 Kere Yüzünü Görmüşümdür...
Kücük İbo İle Şarkıcı Olma Hayallerimiz Vardı Onunla Şarkılar Söylerdik Kücükken
İlk Okul 1Nci Sınıfı 2 Yıl Okudum Babam Sağolsun
Yıl'da Ortalama 500 KG Dondurma Tükettiğim Doğrudur
Cok Saf Birisiydim Kücükken İnsanların Kırılmasını İstemeyen Kimsenin Kimseye Ezmesini Kabullenemeyen Birisiydim...
Okul Hayatım'da 1 Kere Kopya Cektim Oda Yakalandım Pek Beceriksizimdir
Şimdilik Bu Kadar Aklıma Geldikce Yazarım Artık
İyi Forumlar...
~Saygılar