Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ı ıhh mavi salaş bir şapka vardı, üzerimde turist ya da balıkçı havası yaratmıştı : pbu muydu? :d
Ekli dosyayı görüntüle 50823
Hemen nickleri arastirip geliyorum acaba kimden bahsettinNickin de 4. Harfi i olan kız çok sempatik ama çok ta kızgınım ona.
benim hatundan bahsediyor : )Hemen nickleri arastirip geliyorum acaba kimden bahsettin![]()
beyaz sapkali profil fotografim vardi. onu mu diyosun yoksa :d bir oyunda nitch bile 'balik tutmak aklima geliyor' gibi yorum yapmisti :d ya hu o sapkayla ben tum gun gezmistim disarda oysaı ıhh mavi salaş bir şapka vardı, üzerimde turist ya da balıkçı havası yaratmıştı : p
Olabilir tabii ben salladım ortayaRankını Zeki adam mı yapsak @Blackheart İzmirli belki neden Larien?![]()
Aa kavgada soylenmez bu @Süreyya Hanimcigim @Blackheart'i dovebilirim istersenİtiraf ediyorum ayrıca iftira da atıyor olabilirim.. @Süreyya 'nın lez olmasından şüphe duyuyorum..