İtiraf Ediyorum postu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ayıtlamak mı Ayıklamak mı? Sjsjs

eğer rahmetli dedem değilseniz kılçıkları ayıklayınız.

Bu konuda hani türlu itiraflar, entrikalar dönecekti... Hamsi konuşuyoruz... Hem kilcik ayiklanir ya o ne öyle boğaza batar...

Bu konuda hani türlu itiraflar, entrikalar dönecekti... Hamsi konuşuyoruz... Hem kilcik ayiklanir ya o ne öyle boğaza batar...
Bende bekliyorum şöyle işte altıma yaptım korkudan vs ama nerdeee

bi forumdayım
bi değil
bu ara pek form'da da değilim

chihuahuan çölünde arabayla bitmek bilmeyen bi yol yapmak istiyorum. kafalar temiz olursa sevinirim. pisliği ve realiteyi ışıklarda bırakalım. tşk

Karadenizli değilim ama hamsiyi ben de sevemedim. Mezgit falan yiyorum, güzel. Hamsi minnacık ya solucan yutuyormuş gibi hissettiriyor Allah affetsin de. skljsl

Itiraf ediyorum.. akrabalarimla olmadik yerlerde denk geldim. ben onlari gordum, onlar beni hic gormedi.

Umarım benim gördüğüm şeyi görmemiştir Thalassa :D

Bir akrabayı diger evli akrabamın kucağında gördüm. Sakız almaya göndermişlerdi. Para az verdin diyerek aniden geri döndüm ve gördüğümü anlamadım. Beni de alın kucağınıza dedim :D çünkü daha 7 yaşındaydım.

Canım en tuhafı kadın beni durmadan dövüyor söyleme kimseye diye. Ama ben anlamıyorum niye dövdüğünü, çocuğum ya :D @Thalassa neyse ki defoldu hayatımızdan o kadın :D

Geri