itiraf ediyorum ;p

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtirafdf itiraff itirafff.

Öyle birisi varki yerden göğe pataklayacağım :D :zuha:

Bknz CastieL

İtiraf ediyorum Hava mükemmel ötesi ve ben kimseye sormadna çıkıp dolasıcam ! :o Hı birde itiraf etmek gerekirse Ben çok Seviyorum :o

İtiraf edelim bakalım :p

Canım çok sıkıldığında kendimi Kuaförümün ellerine tslim ederim. Değişiklikler herzaman iyi gelmiştir bana :zuha: Ah birde kuaför Sonrası Alışveriş nekadar güzel oluyor biliyormusunuz :D

Bi Ara Param olmadığı halde Arkadaşımı aldım Alışverişe gittik. Gördüğüm Herşeyi Elime aldım ve denedim Üstümde nasıl durduğuna baktım :D Çıkarkende Hepsini Sepete bırakıp çıktım :D Arkadaş demişti ki Okadar şey denedin hiçbirşey almadın mı Param yokki kızım dedim Canım sıkılmıştı denedim Kendimi tatmin ettim çıkarkende bıraktım çıktım :D :zuha::zuha::zuha: Birdaha benimle alışverişe gelmedi o arkadaşım :haha: ne var sanki senin can sıkıntın geçtikten sonra , tatmin olduktna sonra Neee ? :D

Piknikte cay ve cikolatali kek esliginde dalip gittigimde "ne düsünüyorsun" diye soran arkadasima cevap olarak
"Ya simdi silahli adamlar cikagelse, coluk cocuk demeden hepimizi tarasa acaba ne yapariz diye düsünüyorum" diyen bana ve bunun üzerine "kahkahalara bogularak sen yine cikolatali keki fazla kacirdin, seni günün felaket tellali arti günün karamsari seciyoruz" diyen arkadaslarima alkis istiyorum. (:

Bugün babamla alışverişe çıktıkk. Tabi ki ben aldım alışveriş parasını. Alacağım şeyler birkaç içecek ti sözde.
Babamın işleri vardır önce onları halletmeye gitti bende kafama göre takılıyorum alacağımız şeyler farklı farklı şeylerdi çünkü.

Marketin birtanesine girdim Nasıl kaptırdıysam kendimi aç karına ; büssürü içecek büssürü aburcubur Tanrım bi bakış attım yüklü miktarda alışveriş yapmışımdır yani :D Ahh Yaprak ne yaptın ne ettin derken bir baktım Babam benimle aynı markete girmiş onunda elinde bir araba :haha: o beni farketmedi HooooOoop Yandan gittim arabasına bi çarptımm :d Aaa baba Dercesine :zuha: Eyvahh Yandık dedi ? Nasıl böyle bir hata yapmış olabilriim seninle aynı markete girmek gibi dedi :D :D Hayırdır neden dedim Bu aldıklarını bana güvenerek almadın heralde dimi dedi :D Baba dedim dur senin arabadakileri benim arabaya boşaltalım sen bunu sür dedim :D Hesabı bir güzel kitledim alışveriş parasıda cebimcde kaldı çok kârli bir gün geçiridm :D Marketten çıkınca Uzun fişi incelemesi 5 dkkasını aldı babamın :haha::haha:

İtiraf ediyorum ;

Beynimde ve kalbimde 'pause' düğmesi olmasını çok isterdim.

İtiraf ediyorum ; Ankara'yı sırf senden dolayı sevmiyorum artık.

İtiraf ediyorum Ramazan bugün kendini fazlaca hissettirdi. Dayanma gücü ver Rabbim.

İtiraf ediyorum dedikoducu komşumuzun kahvesine azıcık minicikk zararsızz olucak kadar az (:p ) bulaşık deterjanı koyup içmesini sağlayan bendim çocukluk işte beni sinir etmeyecektii :pat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri