Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende biraz İronik biriyim. Seviyorum ironiyi, ironi candır. İtiraf ettiğime pişman etmeyin lütfen. Yıllardır içimde böyle bir ibişlik yapma düşüncesi vardı ForumSal'a denk geldi. Sevmiyorum Pop müziği suç mu? ülkemizdeki pop müzik bir kaç iyi isim dışında yerlerde. Vasat.
Herhangi bir müzik türü üzerinden karakter analizi yapılması anlaşılabilir bir şey. Bunun bilimsel karşılığı var. Yada herhangi bir müzik kültürünün yaygınlığının(özellikle pop müziğin) toplum üzerindeki yansıması ile ilgili söylemlerde bulunmanızın da gerçekliği olabilir. Ancak herhangi bir müzik türü üzerinden zeka analizi yapmak pek doğru değildir. Şu müziği dinleyenler maldır yada salaktır gibi yargılarda bulunmak yerine onun neden öyle olduğunu anlatmak daha iyi bir iş olurdu. Kuru slogan atmayın. Söylemlerinizin altını doldurun. Aksi halde şebek durumuna düşmekten sıyrılamazsınız.
Ek: popüler müziğin beyni diri tuttuğunu ve bu sebeple pop müzik dinleyenlerin daha zeki olduğunu ileri süren bilim insanları var.
Herhangi bir müzik türü üzerinden karakter analizi yapılması anlaşılabilir bir şey. Bunun bilimsel karşılığı var. Yada herhangi bir müzik kültürünün yaygınlığının(özellikle pop müziğin) toplum üzerindeki yansıması ile ilgili söylemlerde bulunmanızın da gerçekliği olabilir. Ancak herhangi bir müzik türü üzerinden zeka analizi yapmak pek doğru değildir. Şu müziği dinleyenler maldır yada salaktır gibi yargılarda bulunmak yerine onun neden öyle olduğunu anlatmak daha iyi bir iş olurdu. Kuru slogan atmayın. Söylemlerinizin altını doldurun. Aksi halde şebek durumuna düşmekten sıyrılamazsınız.
Ek: popüler müziğin beyni diri tuttuğunu ve bu sebeple pop müzik dinleyenlerin daha zeki olduğunu ileri süren bilim insanları var.
Pop Müzik dinleyen ve Pop Müzik türünde şarkı yazan, okuyan, dinleyen yayın yapan, alıntı, kazıntı yapan ..... sevmiyorum. ...... tipler olduğunu düşünüyorum. ... olduklarını düşünüyorum. Kahrol Pop Müzik, No-Pop, Kahrolun popüler kültürün şebekleri, Kahrolun akıl, fikir yoksulu düşüncesiz fikirsiz insanlar. ;) Non-Stop