İtiraf ediyorum ben yapmadım pelin yaptı :d

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
5Qk2Wl.jpg

VMLXpq.jpg

zBVlQB.jpg

ZEVQ9g.jpg

İftar sonrası arkadaşlarım çaya geldi,Geldilerde beni masrafa sokup gittiler :bekle
güzelce yedik içtik güldük ve benim baş belası bir Pelin arkadaşım var balkona sigara içmeye çıkarken ayak üstü birşeyler anlatırken kapının koluyla oynamaya başladı bir gzl,Aslı kızım git sigaranı iç gel anlat derken suratına mutfak kapısını kapattı olay böylece başlamış oldu :parti: :D
Pelinle mehtap sigarayı içip geldiler kapıyı açmaya çalıştılar açılmadı bir türlü bizim arkadan kitlediğimizi düşündüler,açmayı biz gidiyoruz diyince ne kitlemesi kapı açılmıyor,bizde içerden uğraştık bıçak,kaşık,çatalla bir türlü açılmadı nsl sağlam bir kapısa ,karşı komsumu gidin çağırın dedim,sağolsun karşı komşun geldi torna vida,çekiç vura vura kapıyı açtı ,sonunda mutfaktan çıktık :kaç:
kapının halıde yukarda ki gibi oldu :D

Ev sahibine yepyeni bir kapı taktıracam artık :trip:

Sakın kapı kolu bu tip yaptırmayın hep içerde kalınıyor kilitlenincede açılmıyor saçma bir kilit sistemi var...

Yeni aldığım evimin kapı kollarını boyle düşünüyordum, asla yaptırmam normal şık kapı kolları seçerim...

Anahtarı yokmuydu kapının? Anahtar olmadan arkadan kilitlediğiniz zaman açılmaz.

Anahtarı vardı açmadı çok uğraştık,kapının kolu yerinden oynamıştı nsl oynadısa :(

Çok garip benim evinde kapısı bu şekilde, alışkanlık uyurken hep kilitlerim hiç başıma bu şekil bir şey gelmedi. İçerdeysem açabiliyorum fakat içerden düğmeye basıp çıktıktan sonra anahtarıyla açıyorum. Demek ki kapıda bir sorun oluştu. Olsun sağlık olsun, geçmiş olsun.

Hayrli olsun cikacagi varmis

Hic sevmiyorum bu kapilari kilitlemesi cok kolay. Oglum kendini mutfaga kilitleyip aksiyon dolu dakikalar yasatmisti bize :T:
Gecmis olsun size de.

Çok garip benim evinde kapısı bu şekilde, alışkanlık uyurken hep kilitlerim hiç başıma bu şekil bir şey gelmedi. İçerdeysem açabiliyorum fakat içerden düğmeye basıp çıktıktan sonra anahtarıyla açıyorum. Demek ki kapıda bir sorun oluştu. Olsun sağlık olsun, geçmiş olsun.

Aynen anlattığın gibi bende de öyleydi içerden düğmeye basıp kapattımsa dışardan anahtarla açıyordum anahtar olmazsa asla açamazsın o yüzden anahtarları sakın kaybetme..

arkadaş koluyla oynadı o zaman ne oldusa oldu kapandı hiç bir şekilde açılmadı
sağol Nigrum..

Hayrli olsun cikacagi varmis

Gelen kapıya gelsin tabiki..

Hic sevmiyorum bu kapilari kilitlemesi cok kolay. Oglum kendini mutfaga kilitleyip aksiyon dolu dakikalar yasatmisti bize :T:
Gecmis olsun size de.

içerden açmasa sizde de anahtar yoksa, oğlun açmasa kapıyı asla açılmaz
adrenalin seviyor oğlun ne gzll lanemoje :p

sağol canım...

Yerim senin cimriliğini ben :p tamam getiririm <3:hppy:

El atmışken kapı olayına :dyg: yeni evimim kapılarınıda yaptırsana sana zahmet :u3::u1:
Alttaki resimdeki kapıyı çok beğenmiştim ondan olsun bir zahmet,bide lake kapı olacak :kaç:

L012-mdf-lake-kapi-cesitleri-antalya-kartallarkapi-01.jpg

Üstekinden bulamazsan alttaki olsun :dyg:

LAKE%2033.jpg

El atmışken kapı olayına :dyg: yeni evimim kapılarınıda yaptırsana sana zahmet :u3::u1:

Alttaki resimdeki kapıyı çok beğenmiştim ondan olsun bir zahmet,bide lake kapı olacak :kaç:

L012-mdf-lake-kapi-cesitleri-antalya-kartallarkapi-01.jpg

Üstekinden bulamazsan alttaki olsun :dyg:

LAKE%2033.jpg

Tamam birlikte seçelim hepsini [emoji15] :benmi:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çalıştığım otelin personel lojmanında da aynı koldan vardı, anahtarı içerde unutup kilitlemiştim bende. yandaki arkadaş dil aralığına kredi kartı sokup 1 dakika da açmıştı. siz maşallah koç başıyla daldınız galiba kapıya. :cici:

çalıştığım otelin personel lojmanında da aynı koldan vardı, anahtarı içerde unutup kilitlemiştim bende. yandaki arkadaş dil aralığına kredi kartı sokup 1 dakika da açmıştı. siz maşallah koç başıyla daldınız galiba kapıya. :cici:

Hiç bir şekilde açılmadı,komşum denedi kart olmadı,sonunda kırıldı..
O kolu biliyorsun yuvarlak yeri yerinden oynamıştı,ondan açılmadı :bekle

Geçmiş olsun, geçen de ben alışveriş merkezinin deneme kabininde kaldım kapı kapandı açılmadı:liv:

Geri