Ben bir kıza aşık oldum. Ama o bunu bilmiyor. Eğer söylersem arkadaşlıgımız bile bozulabilir. Ama içimde kalmasıda iyi bir durum değil. Ne yapmalıyım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soyle olacaksa olsun zaten sen onu arkadaş olarak gormuyorsun ne arkadaşı yahu.
Aşk ney? Anlatsana bi.
Bırak aşkı maşkı da özel mesajına bak sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Baktım, yazacak bi şey bulamadım xd
Bence biraz düşün; kızdan yeşil ışık varsa yada en azından azda olsa meyilliyse söyle. diyelim ki yok vurkaçlar yap, sallamaz takıl sana olan ilgisi artacaktır buda senin şansını arttıracak baktın odamı olmuyo hafif arayı aç ilerlerse bu hoşlantı sen üzülürsün sonuçta :cici:
Kafa birisin taktiklerin sağlammıs. Denemek lazım. Eksık olma canım benım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben sondaki ünlemleri anlamadım!!!111!!İİİ!!
neden ordalar
![]()
https://twitter.com/BaydarUur
twitter adresimde de sık sık ünlem işaretleri kullanırım.
Ünlemler benım hayatım sevgilim bebeğim meleğim herşeyim..
Bence biraz düşün; kızdan yeşil ışık varsa yada en azından azda olsa meyilliyse söyle. diyelim ki yok vurkaçlar yap, sallamaz takıl sana olan ilgisi artacaktır buda senin şansını arttıracak baktın odamı olmuyo hafif arayı aç ilerlerse bu hoşlantı sen üzülürsün sonuçta :cici:
Hepimizin yaşadığı Standart Erkek Problemi.Malesef kadınlar çok değerli ve biz erkeklerin kaybetme korkusu olduğu sürece bu devam edecek.kadınların değerli olmaları konusu derin ona girmiyorum.Türk kadınlarından bahsediyorum.Dünya farklı çünkü.Kaybetme korkun yoksa söyle,sonuçta iki türlüde kaybedersin.sorarsın kabul etmez arkadaşlığın biter,sormazsın yavaş yavaş soğursun yine kaybedersin.söyle gitsin derim.karşındaki değer veriyorsa istemese bile kırmadan yaklaşır olaya.değer vermiyorsa zaten senin değildir.