Larien
Elmas Üye
-
-
-
-
Ergenlik çağında yani tam iki bin (jfjf) evimizin yeni reşitleri (:d) ablam ya da abimden duyup -ekşi sözlük de onlardan duyduğum bir şeydi- haberdar olduğum bir siteydi. Ara sıra özellikle ablamın okuyup güldüğünü hatırlıyorum, bence bazı itirafların cüretkar olması onu güldürüyordu çünkü ablam da süt çocuğu sayılırdı kfjf Sonraları büyüdükçe benim de ara sıra okuduğum bir site haline geldi. Sadece okurdum, bir üyeliğim yoktu. Zaten itiraf edecek bir şeyim de yoktu jfjf Ve hepsini gerçek sanırdım; ara sıra “yuh” “oa” gibi tepkilerim olurdu. Tabii ki yayınlansın diye hayalgücünü kullananların varlığı aklıma gelmiyordu jfjf Neyse özellikle ilk gençlik dönemlerimde sitede baktığım şey şu olurdu; bazen itirafçılar otobüste, vapurda, kafede vs beğendikleri kadın ya da adamları tarif ederek işte “o gün çok hoştun, ben yeşil kazaklı adam/kadın” yazarlardı kfjf ben hep ben var mıyımdır diye bakardım jfjf ahahah. Benim de itirafım bu olsun:d Sonra varlığını unuttum gitti böyle bir sitenin. Birkaç sene önceydi- sanırım- kapandığını okudum, yani faydasız bir siteydi ama ne bileyim şaşırıp “yaa” olmuştum. Bugün yine aklıma geldi nedense, öyle konusunu açayım dedim:d