Italyan Erkeği

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hepsi olmasa da pek çok Türk kızının dilinde dolaşan erkektir.
Kaslı ve yakışıklı olması ile dikkat çeker, çok bakımlı ve cooldur; Türk erkekleri pek hoşlanmaz İtalyan erkeğinden.
Bknz. Valentino Rossi.

Rossimiş bi Romeo Degildir Hicbiri <<< :D

çok kaslı olmayan sempatik İtayan erkeği daha iyidir

egosu yüksek oluyor onların çoğunlukla. yani benim tanıdığım italyanlar mı öyle yoksa :\

pantolonlarinin parçaları genelde bilekte biter. Ve çoğu renkli pantolon giyer ki hiç sevmiyorum:/

Ve bazısı çok yakışıklı olabiliyorken bazısı inanılmaz tipsiz olabilir abartmayalim gerek yok:p

Ama kibar oldukları gerçeği var kesinlikle kadınlara nasıl davranacaklarini bilen tipler.

Gorduklerimin, Öz güvenleri yerinde olsa da bazısı küçük bir kız gibi şımarık kendimi beğenmiş.

Iki tane italyan firması ile çalışan kızın gunlugunden:p

Yine de; te amo :p

namlari kadar olamayan erkeklerdir

İtalya'nın sadece dili güzel zaten elinizde olanın kıymetini değil olmayana hayranlığın işaretidir bu italyan erkeği takıntısı . Sığ erkekler benim gözümde türk erkeklerine kurban olsunlar bizimkilerin en azından ne yapacağını nasıl bir kalaslıkla ilişkinin gidişatını yerle bir edeceklerini kestiremeyiz :D:D
Ayrıca çok relax tırlar türk kızları maço sever bi kere ne alaka ise italyanoooooo :D

Bir ay boyunca heyecanla beklediğimiz 5 kişilik İtalyan gruptaki tüm erkeklerin yakışıklılık derecelerinin epey aşağıda olmasıyla birlikte İtalyan erkeklere olan inancımı kaybettim. : (((

33ttg.jpg

Türk kezbanlarının marjinal olma çabaları
Bknz; Türk Erkeklerinin Rus Sevdası

Bilmem kaç kez İtalyan erkeği gördünüz bilmen ama çok sempatik oldukları aşikar.
Çünkü haftada 2 kez rahat İtalyan erkeği görüyorum. Ayrıca yüz hatları ve fizikleri gayet çekici. (Gördüklerim en azindan)
Giyim tarzları ve kendilerine güvenlerini hiç saymıyorum bile.

Tanıdıklarımdan bahsediyorum.
Egosuz, sıcakkanlı, 2 kişiden kalabalık muhabbetleri çok gürültülü, epeyce iştahlılar.
Fizikleri en az diğer avrupa ülkesi erkekleri kadar değişken.

Bir italyanla hic tanismadim. Emin olmamakla birlikte , hepsini gozumde boskolata erkegi olarak dusluyorum. Degillermiymis. Tühh .

Karakter olarak Türk erkeği ile hemen hemen aynılarmış.Bir tek erkekleri de değil kadınları da.O sebepten İtalya'ya yerleşen bir Türk,oranın sosyolojik yapısına alışmakta pek zorlanmazmış.

Hayatının bir bölümünü İtalya'da geçirmiş arkadaşımdan notlar. :f

Geçen sene tanışmıştım bir erkeğin italyanı ile bir eşine baktım bir de kendine ve sonra dedim ki:
Peh !

Geri