Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen Angarayı zor çıkarsın. Daha bir pasaport dahi vermedi sana bay Recep. En iyisi mutfağını erzakla doldur "dünya lideri" seni aç dahi bırakır.Ziyarete gelirdim ama, seyehat kısıtlaması var.
Öğk görmek bile istemiyorum@Hiç Düşünce bir kaç karede sen atarak destek olsana bu konuya
Öğk görmek bile istemiyorum
Nerden biliyorsun güzel olduğunuHayat sana güzel Yabani
Değil miNerden biliyorsun güzel olduğunu
Burası güzel memleket o başka önemli olan benim nasıl yaşadığım cennete koysan ordanda sıkılırım yani daha önce Hollanda’da kaldım 18 sene Almanya Fransa Danimarka’yı Belçika’yı gördüm Buradaki refah medeniyete paraya doymuşluğu hiç bi yerde göremedim güzel yerDeğil mi![]()
Son cümlendeki yer gibi biliyordum bende fotoğraf kareleri de doğasının güzel olduğunu gösteriyorBurası güzel memleket o başka önemli olan benim nasıl yaşadığım cennete koysan ordanda sıkılırım yani daha önce Hollanda’da kaldım 18 sene Almanya Fransa Danimarka’yı Belçika’yı gördüm Buradaki refah medeniyete paraya doymuşluğu hiç bi yerde göremedim güzel yer