İsviçre’de ilk yasal eş cinsel evlilik yapıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@bLaCk`SouL İki kadının ilişkisinin toplumun korunması gerektiği bişey olduğunu söylüyorsun ama alternatif olarak gösterdigin öğretinin mensuplari çoluk çocuk kız oğlan ayırd etmeden iğfal etmekte beis görmüyor.

Dinler çürüdü.
Tanrı öldü.

Bu arada eşcinsellige ne kadar soğuk baktığımı forum bilir.

Bik bik konuşuyorlar.
Gerçek bacak bu arkadaş. Makbul olan bu. Ne yapalım yani. Kadın halleri ile kadın bacağı begenmiyolar. Ulan tabi sana seksi gelmez. Gelse zaten lez olursun. Bi kadin gelse biseps şöyle olmalı dese saygı duyarım. Aman o da ne gereksiz ayol şiş şiş demem.

Kendini ifade etmekte zorlanmam aslında ama burada nedense ısrarla anlamıyorlar beni.

abi seni bir lefty anlıyor o da yanlış anliyor zaten.

@bLaCk`SouL İki kadın ilişkisi toplumun korunması gereken bişey diyorsun ama alternatif olarak gösterdigin öğretinin mensuplari çoluk çocuk kız oğlan ayırd etmeden iğfal etmekte beis görmüyor.

Dinler çürüdü.
Tanrı öldü.
"Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm."

Ajitasyon yapmayın. Sen Allah'a sığınıyorsun ama o kurs çocukları sığınamıyor. Bırakın şimdi mükemmel olan islam, müslümanlar değil laflarını.

Siz duzelteceksiniz arkadaş kendi mezhebinizi. Artık ehlibeyt islamina mi dönersiniz bilmem. Başarırsanız haber verin ben de katılacagim size

eşcinsel evliliğin nesine düşman olunabilir ya....... dünyadaki bütün kötülükler hetero evlilik kaynaklı...... olacaksanız heterolara düşman olun...... gerçekten tatlı şurdaki hanımlar......

Ajitasyon yapmayın. Sen Allah'a sığınıyorsun ama o kurs çocukları sığınamıyor. Bırakın şimdi mükemmel olan islam, müslümanlar değil laflarını.

Siz duzelteceksiniz arkadaş kendi mezhebinizi. Artık ehlibeyt islamina mi dönersiniz bilmem. Başarırsanız haber verin ben de katılacagim size
bunlara tarikatlardaki yaşananların sebebini anlatmadan doğru yolu budluramazsin abi.

eşcinsel evliliğin nesine düşman olunabilir ya....... dünyadaki bütün kötülükler hetero evlilik kaynaklı...... olacaksanız heterolara düşman olun...... gerçekten tatlı şurdaki hanımlar......
Kankim bu yanlış bir istatistik, bu karara varabilecek kadar eşcinsel evlilik analiz etmemiz gerekiyor..

Kankim bu yanlış bir istatistik, bu karara varabilecek kadar eşcinsel evlilik analiz etmemiz gerekiyor..
etmedim mi sanıyorsun...... 2 sezon esra erol, 4 farklı evlilik programı, 1 sezon gelin evi, yarım sezon da gelinim mutfakta izlemiş biri olarak.......

Ya bro. Kimseye düşmanlık beslemiyorum. Ama ortada anormal bir durum var işte. Bunu niye benim gözüme soka soka normalleştirme çabasındasınız anlamıyorum. Olayı bir modaya çevirip taraftar toplarsak güçleniriz kafası bu ama yemez. Toplumun tamamının birbirini yalayan kadinlardan oluşmasının kime ne ekstra faydası olacak. Hayatta lez olmayacak kızlar bunu homo lobisi yüzünden marjinal birşey olarak görüyor ve özeniyor. Çünkü ergen bu. Sigara havalı ise sigara içer. Gece geç gelmek isyan gibi gelirse öyle yapar. Çünkü amacı aykırı gitmek. Ha sen olayını tamamlamış kendini tanımış ve illa Bekir abiye sürttürmek kararına vardiysan elbette sürttür. Ama bunu devletin tastiklemesi ne fayda sağlar. Zafer mi bu. Ne yani neyi başardın. Ula hetero evlilikler saçma zaten millet üç güne bırakacak bu işleri. Şu saatten sonra Bekirle vesikalık üzerinde yuvarlak mühür vurdursan noolur vurdurmasan ne

Özendiği için homo ilişki yaşayan illaki vardır fakat homoseksüelite neredeyse tüm canlilarda var, demek istediğim bir inek özenerek lezbiyen olmaz ya da bir penguen özenerek gay olmaz. Tek başına etkili değil belki ama ortada genetik faktörü güçlendiren bulgular da var bu da insanlardaki bu yönelime oluşturduğu 'hadi canım sıkıldı biraz eşcinsel olayım' kanısını zayıflatıyor. Doğru bir perspektif ile hastalık olabilme ihtimali üzerine konuşulabilir bu da üst düzeylerin baskısı ile engelleniyor, yıllardır üzerine araştırma yapılmasına bile izin verilmiyor neredeyse. Şu anki veriler ile de hastalık kavramı açısından literatürlük bir tanımlama yapılamıyor. Psikiyatristler eşcinsellere ötekelistirilmelerinden dolayı oluşan depresyon konusunda yardımcı oluyor, eşcinselliğin degistirilebilecek bi olgu olduğunu düşünen uzmanlar bastırılıyor; Dünya düzeni eşcinsel ilişkiyi istiyor. Özenti olanları bilemem, gerçekten olanlar isteyerek seçmiyor bunu. Tüm farklı görüşte olan uzmanların hassasiyetleri bu noktada birleşmeli diye düşünüyorum. "Önceden bu kadar çok yoktu" durumu da toplumum benimseme süreci ile gizliliğin azalmasına bağlı önemli ölçüde. Sadece ozentiye bağlanamaz.
Blacksoulcum Islam in eşcinsellikle daha doğrusu özellikle birebir bir günahla özel bir işi--takintisi yok.
Hırsız da hırsızdır, zina yapan da zina yapiyodur ,tecavuzcude tecavüzüdür fakat homolara çok daha yoğun bi nefret var. Bastirilmisligin gün yüzüne çıkması durumu sanirim. Pedofililer falan için de kinayici görsellerini bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri