İsviçre’de ilk yasal eş cinsel evlilik yapıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben kadın olsaydım kadınla evlenirdim.saplarla kim uğraşacak..

İsviçre'de geçtiğimiz yıl eylül ayında yapılan referandumda kabul edilmesinin ardından eşcinsel evlilikler 1 Temmuz itibariyle yasal hale geldi.

Bu sayede şu ana kadar medeni birliktelik sözleşmesi hakkı bulunan eşcinsel çiftlerin resmi olarak evlenmesinin önü açıldı.

Cenevre'de yaşayan Laure ve Aline de ülkede evlilik imzası atan ilk çiftlerden oldu.

21 yıl önce tanışan çift nikahları öncesi euronews'e yaptıkları açıklamada "Davetiyeleri son dakikada gönderdik. İnsanlar bir cuma günü 11'de pek müsait olamayabiliyor ama ailelerimiz ve bazı arkadaşlarımız orada olacak," ifadelerini kullandı.
Tanışmalarından kısa bir süre sonra ikili ülkede eşcinsel çiftlere evlilere tanınan bazı hak ve korumaları sunan ilk bölgelerden olan Cenevre'de medeni birliktelik sözleşmesi imzaladı.C600F715-D39F-4228-BCD2-0DE8C7795C30.jpeg

Bir şeylerin sanki genleriyle oynuyoruz..

Bu arada climax şu ana kadar kullandığın en kötü profil fotoğrafın olabilir.

İşte siz busunuz.
benim bacağımı begenmiyorsun
O zaman öner diyorum.
Komiklik yapıyorsun

trilyon çift bacak var nette. Hakikaten bir tane bulamadın mi en azından senin güzel ve estetik bulduğun. Anlayalım sizin bacak beklentiniz nedir.

İşte siz busunuz.
benim bacağımı begenmiyorsun
O zaman öner diyorum.
Komiklik yapıyorsun

trilyon çift bacak var nette. Hakikaten bir tane bulamadın mi en azından senin güzel ve estetik bulduğun. Anlayalım sizin bacak beklentiniz nedir.
çok içten bir sitem geldi, avatarlarina avatar stilistligi yapabilir miyim.?
şov yaparim

Google’ a kadın bacağı yazdım.
çok çirkinler .
Benim için en güzel kadın bacağı file çoraplı kadın bacağı

Bu konu Kürt Türk kavgasıyla bitecek gibi

çok içten bir sitem geldi, avatarlarina avatar stilistligi yapabilir miyim.?
şov yaparim
Bik bik konuşuyorlar.
Gerçek bacak bu arkadaş. Makbul olan bu. Ne yapalım yani. Kadın halleri ile kadın bacağı begenmiyolar. Ulan tabi sana seksi gelmez. Gelse zaten lez olursun. Bi kadin gelse biseps şöyle olmalı dese saygı duyarım. Aman o da ne gereksiz ayol şiş şiş demem.

Kendini ifade etmekte zorlanmam aslında ama burada nedense ısrarla anlamıyorlar beni.

Geri