İsviçre’de bunu yapamazsın.!

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Faslılar ortalığı her sene sonu olduğu gibi yine ateşe verdiler.geçen seferde geldiğimde Hollanda’ya aynı yerde üç araba ve bir binayı yaktılar.ama adamlar buna rağmen yeni bir park yaptılar bugün ateşe verdiler..İslamafobi bu tür olaylar yüzünden aşırı artıyor.Adamlar gerçekten çok sabırlı.

😂 ateşe vermeseler islamofin olmazdı zaten senin yabani

Neyse özünde iyi insansın o yüzden bişey demiyim

Neden yakmışlar evi, arabayı? Onların yılbaşı geleneği mi?

İsviçre'de yılbaşına bir buçuk saat var daha

Bu durumda @Yabani nin yeni yılını henüz kutalayamayız.

@Yabani okadar bekleyemem. Yeni yılın şimdiden kutlu olsun. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Ve iyi geceler.

Benim yeni sene kavramın Bahçeli & RTE iktidarı olmayan bir Türkiye'ye uyanmak. Gerisi teferruat.

Bknz;

Bu videoyu atmaktan biktim ama cok iyi bir ornek ajjshshd

Bunu 150-200 yıl sömürü düzeni kurmuş, ülkelerin zenginliklerini çalıp kendi ülkelerinde refah hayat yaşamak için kullanmış insanlar mı söylüyor yoksa sadece yeraltı zenginliklerini değil insanların da bile köle olarak satmış toplumların ön yargısı böyle mi? İslam'ın en anlayışlı en güzel zamanlarında cadı avına çıkan insanlar söylüyor değil mi bunları? Güldürme beni azıcık okuman lazım. Hadi okumayı bilmiyorsun Televizyonda mı izlemiyorsun? Filistin'de yaşanan olayları Hiç mi bilmiyorsun Ben mi anlatayım? Mantaliten buysa kusura bakma köşede utanmaya bak.!

iranla füzeleşmelerinde
israilli olmayan yahudileri sığınaklara almamışlar

Boşa muhafazakârlık kasacağına ana dil kullanımını düzeltip öyle gel.

Gebze'de de yapamazsın,ciddiyim.

adamlar çölden geliyor ve isviçre soğuk ülke yakmaları normal değil mi.................

Geri