Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oggy cok mal oluyorsun bazen asko.süreyya kurulu düzenimiz var canım...... yoksa görürüz tabii......
Oggy Süreyya ablana harçlık yolla öyle acımakla bitmiyor iş gurbetçiler açlıktan ölüyor
E ben bunu dün sordum. Keşke avrupalıların gözüyle görebilsen dedinHayir niye TC konsoloslugun önünde?
Aynen.E ben bunu dün sordum. Keşke avrupalıların gözüyle görebilsen dedin
he ya. uzaktan alibaba'dan siparis ettigim stinkbomlari atardim :dSürro ile thalloyu intihar timi olarak görev vereceksin bakın bi daha yapıyorlar mı
Onu sen daha iyi yaparsin Yabisim.Sürro ile thalloyu intihar timi olarak görev vereceksin bakın bi daha yapıyorlar mı
Sende hiç fedai ruhu yok tüğğOnu sen daha iyi yaparsin Yabisim.
Ölü fedai is yapamaz.Sende hiç fedai ruhu yok tüğğ
Iyyğğ onlar bombadan da beter ne pis kokarhe ya. uzaktan alibaba'dan siparis ettigim stinkbomlari atardim :d
Sen burada olan biteni merak etmekten başka şeylere odaklanmazsın plan yarıda kalır.en iyisi başkasına bakalımÖlü fedai is yapamaz.
Hehehe komik şey.Sen burada olan biteni merak etmekten başka şeylere odaklanmazsın plan yarıda kalır.en iyisi başkasına bakalım
Zekayi ve ya aptalligi tipe göre vermiyorum ki ben.sen simdi o ornek fotiye ne gorunumlu derdin? zeki mi aptal mi?