İsveçte Camiye Yapılan Saldırı Hakkında Düşündüklerim

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
gerçekten güzel bir yazı olmuş @Levent görüşleriin bir çoğuna katılıyorum ve soruna gelince

doğru bir din olduğu mu? bulunduğu coğrafya mı?

Batılılar zamanında en çok İslam ordularına karşı kin ve nefret tutmuştur bu karşılıklı bir yerde ama farklı düşüncelerle yaptılar bunları ve artık savaş yerini propaganda ya dönüştü

ve işin şu kısmı var coğrafya :)

Sanayi devrimleri yapılan batılı Ülke ve şirketler petrolünde sanayiye girdikten sonra elbette petrolün en fazla olduğu verimli topraklara gözünü dikmiştir ve bu verimli topraklar İslam devletlerinde dediğim gibi savaş artık propaganda ile ilerliyor ve Müslümanların ayrıştırılmaları gerekiyordu yani bende böyle yapardım birbirine düşürür oyalar arkadan sinsice ilerlerdim ve bunu yaptılar ssahte bir 11 eylül saldırısıyla düğmeye basıldı bütün dünyaya fobiyi saldılar çünkü milyonlarca Müslüman öldüğünde onlar terörist deyip halkın vicdanını rahat ettiriyorlar ve komik olan 3000 kişi civarında kendi halkını öldüren Amerika sırf Irakta milyona varan insan öldürdü Afganistanda sivil halk üzerine 50 ton patlayıcılar atıldı yüz binler ve milyonlar öldü ve terör İslam olarak gösterildi çok sinsiler çok bunları iyi ve objektif bakmayıp Ateistlerin direk İslama terör demeleri kötü cidden ya işlerine gelmiyor yada kin tutuyorlar

şu araplara karşı yeni bir haçlı seferi gerekli.valla bak dünya bunlardan kurtulmalı.

Geri