-
-
-
-
-
İsveç hükümeti, ülkesine dönmeye karar veren göçmenlere 34 bin dolar vereceğini açıkladı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fırsatın olsa hemen gelirsin, hatta @amert gibi kurulu düzenim var geri dönemem dersin.35 bin dolar için kılımı kıpırdatmam çerez parası
Muhteşem bir buluş…………… tez zamanda avrupalaşmak dileği ile kalın sağlıcaklaİsveç çok farklı bir ülke gerçekten.
Bugün okuduğum bir haberde evlilikler 5 yıl geçerli olacakmış, her biten 5 sene sonunda taraflara devam etmek isteyip istemedikleri sorulacakmış.
Ben bu ikisini devamlı karıştırıyorum. Tm hadi İsveç seni bekliyor 34 bin $ vermek için.İsveç İsviçre değil.
Ben göçmen değilim.Ben bu ikisini devamlı karıştırıyorum. Tm hadi İsveç seni bekliyor 34 bin $ vermek için.
Oralarda da olaylar oluyor ya, geçenlerde aksiyon dolu bir olay izlemiştim.İsveç çok farklı bir ülke gerçekten.
Bugün okuduğum bir haberde evlilikler 5 yıl geçerli olacakmış, her biten 5 sene sonunda taraflara devam etmek isteyip istemedikleri sorulacakmış.
Göçmen olarak gel ve 34 bin Dolari al git. Cebin biraz Dolar görsün yoksa asgari ücretle simit dahi zor yersin.Ben göçmen değilim.
Oralarda da olaylar oluyor ya, geçenlerde aksiyon dolu bir olay izlemiştim.