İsteyince olmayan şeylerin istemeyince olmasi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kilo almak için ağzımı boş bırakmam ama zayıflarım, yemek yemeyi bir kenara bırakır kilo alırım.

Hayatın, sen bakarken soyunamıyorum deme biçimidir.

Olmuyorsa zorlamamak lazım

Ben isteyince olmayan bir şey istemeyi bırakınca oluyorsa ben öyle şeyin içine burnumu sokarım

Ben hep vazgeçtiğimde olmuştur.

ben vazgecince oluyor hep xd
doganin kanunu bu bence
cok seversen gider, cok istersen olmaz falan filan

• Beğen
Tepkiler: Eru
Bir şey daha var. Ben yakın tarihleri pek iyi hatırlamam ama daha eskisini iyi hatırlarım. Lisede, o ana kadar hiç kitap okumamış, İlkokula başlarken Türkçe bile bilmeyen, Okulun en tembelleriyle yarışabilen vs benim edebiyat hocam bize kompozisyon çalışmamız için şu cümleyi vermişti;
İnsan, düşleri doğrultusunda güvenle ilerlerse, hiç umulmadık bir anda başarıya ulaşır.

Aslında çok basit gibi görünen bu cümle hala aklımda...ve aslında o kompozisyonda, şu an bu konuda anlatılmak istenen ile alakalı yazmıştım ben. O hocanın neden beni koruyup kolladığını ve sevdiğini ve aslında aynı zamanda edebi metinler dersinden de kalmayı hak ettiğim halde beni neden geçirdiğini şimdi anlıyorum. O umulmadık an aslında vazgeçiştir. Neyse, aslında sonradan hepsini solladım. Hepsini...

Bir de var olduğunda çok da sallamadığın şeylerin birden yok olmasıyla yenilen soyut şamar çok acıtır

Beklediğinde gelmeyen otobüsün beklemediğin zaman yanından vızır vızır geçmesi.

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.." demiş Küçük İskender.
Kopyala yapıştır sen ne güzel bir nimetsin.

O da yalan.. Sıfır istekle yaşıyorum ben, iyi bir şey olduğu yok..

Vazgeçtiğimde hepsi tıpış tıpış ayağıma geliyor

Geri