İsteme merasiminde damat adayına verilen kahveye tuz ruhu koydu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sen ne koydun özkan'a :)
Ben bal koyarım;D

hahah bizde öyle bir şey olmadı ya, hiçbir şey yoktu:d Yeğenlerim çok istemişti, onlar eğlence peşinde tabii:d Son dakikaya kadar peşimdelerdi jfjf
Bu arada bal tatlı bir jest olurdu:d

Şayet haber gerçekse;

İsteme merasimine kadar damat adayının, hanımefendinin geri zekalı olduğunu gördüğü sayısız örnek olduğuna eminim. Yaşadığı durum biraz da kendi eseri sanki..

Yav tuz ruhu koyabilecek birinin nasıl ilişkisi olur .......yayım.

Adam ölüp kurtulmuş bence. Ya yaşasaydı? Geri zekalı bir kadın ve ailesi ile ömür boyu cebelleşecekti.

300 yıllık arkadaşımsın, daha kahve yaptığını görmedim, duymadım.
Sen önce kahve yapmayı öğren.. makinayla bile yapamazsın :)
Ahahahahha dün yaptım ya isyerinde çok güzel oldu... bugün öğleden sonra yine yapacağım foto atarım ağla yapiyom ben kahve...

yalan gibi görünüyor haber , umarım da öyledir...
ben istemeden önce şöyle karabiber şöyle biber tuz koyarım dedikten sonra isteme günü beni bu adamdan başkası almaz deyip hanım hanımcık kahvesini yapmıştım

• Beğen
Tepkiler: ne
Ahahahahha dün yaptım ya isyerinde çok güzel oldu... bugün öğleden sonra yine yapacağım foto atarım ağla yapiyom ben kahve...
Yap da görelim.. at bakalım, puan vereceğim.
Kahveyi beğenirsem, sana kahve dünyasından bir koli kahve göndereceğim..
Eline sağlık şimdiden ( yapamaz)

• Hehe
Tepkiler: Aze
Bir barbunya değil sonuçta, yapar ya bro : ddd
Haklısın.. barbunya efsane kardeşim, o yemeği herkes hakkıyla yapamaz. Benim muazzam tarifim ile yaptığım barbunyayı ülkenin çeşitli illerinden kişiler yedi, Hollanda ve İtalya'dan gelen yabancı kişiler yedi, bazı gurbetçiler yedi ve hepsinin dediği şey, bu dünyanın sekizinci harikası :)
Yiyen bilir diyorum.. misafirliğe gelince sana da yapayım.

Haklısın.. barbunya efsane kardeşim, o yemeği herkes hakkıyla yapamaz. Benim muazzam tarifim ile yaptığım barbunyayı ülkenin çeşitli illerinden kişiler yedi, Hollanda ve İtalya'dan gelen yabancı kişiler yedi, bazı gurbetçiler yedi ve hepsinin dediği şey, bu dünyanın sekizinci harikası :)
Yiyen bilir diyorum.. misafirliğe gelince sana da yapayım.
Yemekteyiz Run

1000222430.jpg

Geri