İstek Üzerine ForumBahane.Net Üç (3)

Konu sahibi son olarak 2658 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]0b5U2BV_lKc[/YOUTUBE]

Videoda Bulunmayan Arkadaşlar Lütfen Kusura Bakmasınlar Elimden Geldiği Kadar Hepinize Yer Vermeye çalıştım elimden gelen bu kadardı.

Tabii telefondan giren arkadaşlar izleyemeyecekleri için linki de paylaşayımda sorun çıkmasın link aşağıdadır arkadaşlar buyurun sizlere youtube linki iyi seyirler dilerim

http://www.youtube.com/watch?v=0b5U2BV_lKc

Emegine saglik YaNKı :hi:

Resimleri tek tek bulup arti gecisleri ayarlamak, cok zamanini almis olmali :dusun:

Tesekkurler :)

Rica ederim resimleri almak filan cidden uğraştırdı 3.5 saat kadar bir zamanımı aldı diyebilirim.

Valla usta çok beğendim gün geçtikçe profesyonelleşiyor videoların kalp felan güzel olmuş Emeğine sağlık..

Teşekkür ederim EmRe bey yapmak sorun değilde arkadaşlar rahatsız olur düşüncesi ile yapmaktan çekiniyorum.

Değerli Zamanınızdan Ayırıp Baktığınız İçin Ben Teşekkür Ederim Arkadaşlar.

2 kere izledim ve kıskandım. Ben yokum. Sığıntı gibi hissettim kendimi :(

Emeğine sağlık arkadaşım yine çok güzel olmuş

Teşekkürler arkadaşlar pan kardeşim açıklamayı tekrar okumanı rica edeceğim kimseyi dışlamadım sadece aşırı yoruldum o kadar.

Kesin değil ama 15 gün içinde dördüncü video gelebilir ForumBahane 4 videosunu daha değişik bir versiyonda yapmak gibi bir düşüncem var bakalım adminlerimiz izin verirlerse bilhassa EmRe beyin onayı gerekiyor.

Harika olmuş emeğine sağlık beyfendi :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri