İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.

Konu sahibi son olarak 2876 gün önce görüldü
millet neler yapıyor, ben iki renk değiştirdim diye seviniyorum

5kmx6w.png

2141n4k.png

ked7w3.png

Bunun içinolan link ben de vardı bi bakiyim gönderirim ama whatsap tan yedek alman sonra kaldirman ve market dışında whatsap in kendi sitesinden son sürümü indirmen gerekecek bi de telefonunda clean master yok dimi?

Bal Porsuğu nasılim ortmenim ?:D

Bunun içinolan link ben de vardı bi bakiyim gönderirim ama whatsap tan yedek alman sonra kaldirman ve market dışında whatsap in kendi sitesinden son sürümü indirmen gerekecek bi de telefonunda clean master yok dimi?

@Bal Porsuğu nasılim ortmenim ?:D

yok whatsappın sitesinden bişey indirmesine gerek yok :p
1- sohbet yedeği al
2- whatsapp kaldır
3- modifiye whatsapp'ı kur
4- sms doğrulamasını geç, sohbet yedeğini bulunca geri yükle

ilk denememi Grifikire sordum ne yapayım diye, turuncu dedi turuncu yaptım
varsa isteğiniz yapabilirim

4v4y1l.png
2py9pq8.png
3505v9i.png
qnmeza.png

turuncuyu beğendim yüklemek istiyorum derseniz

1- var olan whatsapp'ın üstüne kurulmayabilir, bu yüzden önce ayarlar sohbetler yolunu izleyerek sohbetleri yedekleyin, yedek olmazsa apk kurulamaz sms onayında hata verir
2- turuncu apk dosyasını telefona indirin
3- telefonun ayarlarından bilinmeyen kaynakları aktif edin (bu ayar güvenlik altında olabilir) ve kurmaya çalışın
a- kuruluyorsa ne güzel
b- kurulmuyorsa var olan whatsapp'ı kaldırın, indirdiğiniz whatsapp'ı kurun
4- normal whatsapp telefon onayını yapın sonra sohbet yedeğini kendi bulup geri yükleyeyim mi diyecektir
Not: Cleanmaster gibi temizleme programları varsa bunları kaldırın, whatsapp'ı kaldırınca sohbet yedeğini sildiği için sorun çıkarıyorlar

version base: 2.12.291 (şu an marketteki 2.12.250'dir, market geriden geliyor)

Diğer yapılanlar:

Bal Porsuğu Whatsapp uygulamasında kurulumda hizmet Şartları ve onayla kısmını iptal ederek bir apk hazırlaya bilir misin? Hizmetin karşılıksız kalmaz, ücreti ne ise veririm

Bal Porsuğu Whatsapp uygulamasında kurulumda hizmet Şartları ve onayla kısmını iptal ederek bir apk hazırlaya bilir misin? Hizmetin karşılıksız kalmaz, ücreti ne ise veririm

yani telefon onayını mı kaldırmak istiyorsun?
zaten boşuna soruyorum, bi menü ekleyip çıkaracak kadar bilgim yok malesef, sadece belirli renk kodlarını ve bazı png dosyalarını değiştirerek yaptım bunları fazla bilgiyle değil

zaten boşuna soruyorum, bi menü ekleyip çıkaracak kadar bilgim yok malesef, sadece belirli renk kodlarını ve bazı png dosyalarını değiştirerek yaptım bunları fazla bilgiyle değil

araştır bul neyse parası vercez mesela onbin dolar

Hayır telefon onayı kısmı değil. Hizmet Şartları gizlilik politikası ve onayla devam et kısmını. Direkt olarak tel onay kısmı kalmalı. Değiştirilmesini istediğim yerler boş kalabilir, koduyla birlikte değiştirilip başka yazı yazılabilir

Whatsapp'ın sözünü ettiğim kısmını değiştiriyorum başka yazıyla ama hata veriyor telefon onayı kısmında. Uygulamanız değiştirilmiş gibi gözüküyor... Şeklinde

Hayır telefon onayı kısmı değil. Hizmet Şartları gizlilik politikası ve onayla devam et kısmını. Direkt olarak tel onay kısmı kalmalı. Değiştirilmesini istediğim yerler boş kalabilir, koduyla birlikte değiştirilip başka yazı yazılabilir

hiç gelmemesini ve oradaki butona tıklama zorunluluğunu kaldıramam, anca yazılarını değiştiririm

2hzpwns.png

Whatsapp'ın sözünü ettiğim kısmını değiştiriyorum başka yazıyla ama hata veriyor telefon onayı kısmında. Uygulamanız değiştirilmiş gibi gözüküyor... Şeklinde

onu der zaten, bu yaptığım renkli modlarda da onu diyor, internette bulabileceğin çoğu modda bu var zaten, o yüzden sohbet yedeği ile kurulması gerekiyor eğer değiştirilmiş bir sürüm ise

Ancak koduyla birlikte değiştirmeni istiyorum. Şu kısımlar

<string name="eula_agree">Onayla ve devam et</string>
<string name="eula_terms_of_service">"WhatsApp &lt;a href=\"terms-and-privacy-policy\">Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikası'nı&lt;/a> onaylamak için \"%s\"a dokunun."</string>

Dene bakalım olacak mı. Ben çok uğraştım, değiştirdfim ancak bahsettiğim hatayı verdi

Hayırdır ortak ticarete mi atıldın :D

Whatsapp kurulu herhangi bir teldeki data dosyasıyla bu hatayı çözebilir miyiz

Ancak koduyla birlikte değiştirmeni istiyorum. Şu kısımlar

<string name="eula_agree">Onayla ve devam et</string>
<string name="eula_terms_of_service">"WhatsApp &lt;a href=\"terms-and-privacy-policy\">Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikası'nı&lt;/a> onaylamak için \"%s\"a dokunun."</string>

Dene bakalım olacak mı. Ben çok uğraştım, değiştirdfim ancak bahsettiğim hatayı verdi

aynen o kısımları değiştirdim, ama whatsapp telefon onayı kısmında eğer sohbet yedeğin yoksa uygulamanız değiştirilmiş der, bu normaldir, buna yapacak bişey yok, çünkü recompile ederken kullandığımız imza ile whatsappın orjinal imzası uyuşmuyor, o yüzden orjinal whatsappın üstüne bile kurulmaz, mecbur önce kaldırıp sonra modlu halini kurman gerekir

Whatsapp kurulu herhangi bir teldeki data dosyasıyla bu hatayı çözebilir miyiz

decompile ettikten sonra üzerinde hiç değişiklik yapmasan bile tekrar recompile edip imzaladıktan sonra o uygulamanın modlandığı anlaşılır imza uyuşmadığından dolayı
çaresi uygulamayı sohbet yedeği varken kurmak olacaktır, yoksa telefon onayından geçemez

Geri